AFM a aprobat 35 de dosare de finanţare pentru achiziţia de autovehicule noi prin 'Rabla' şi 'Rabla Plus'

Comitetul de Avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 35 de dosare de finanţare pentru achiziţia de autovehicule noi prin Programele 'Rabla' şi 'Rabla Plus', adresate persoanelor juridice, informează, miercuri, instituţia. 

Potrivit sursei citate, pentru Programul 'Rabla' au fost acceptate 34 dosare prin care vor fi cumpărate 57 de autovehicule, în timp ce pentru Programul 'Rabla Plus' a fost aprobat un dosar pentru două autovehicule electrice. Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor sau dealerilor auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul AFM. Persoanele juridice ale căror dosare de finanţare au fost sau urmează să fie aprobate se pot înscrie la producătorii validaţi până la 20 noiembrie 2019 în Programul Rabla şi până la 25 noiembrie 2019 în Programul Rabla Plus, termene care trebuie respectate şi în cazul în care se doreşte cumularea primei de casare cu ecotichetul.

De asemenea, notele de înscriere în ambele Programe sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise şi facturile de achiziţie a autovehiculelor noi. Datele calendaristice indicate anterior sunt termene procedurale maxime, care nu pot fi depăşite, dar care pot fi devansate la iniţiativa producătorilor validaţi, deci firmele sunt sfătuite să se adreseze din timp producătorilor validaţi pentru a putea beneficia de cele două programe, precizează Administraţia Fondului pentru Mediu, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel