AER CONDIȚIONAT - CORONAVIRUS. Rafila: Absolut INCREDIBIL să zici asta! O prostie!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Profesorul Alexandru Rafila atrage atenţia asupra unor recomandări pe care le fac unii şi alţii, privitor la ce ar trebui făcut în timpul pandemiei şi care, în opinia sa sunt nişte prostii. 

Invitat la Antena 3, profesorul Alexandru Rafila a atras atenţia asupra unei recomandări pe care o fac unii cu privire la aparatele de climatizare. 

"Am auzit zilele acestea, mi s-a părut absolut incredibil. Se spunea să oprim instalaţiile de aer condiţionat pentru că există un risc de transmitere a infecţiei prin aceste instalaţii. Asta este o prostie, pentru că riscul de transmitere este extrem de redus, mai ales dacă personalul poartă mască şi este suficient să le întreţii, să le igienizezi. Gândiţi-vă la o clădire mare de birouri unde nu există geamuri care se deschis, oamenii poartă mască iar aerul condiţionat este oprit. Este o chestiune de nefuncţionalitate. Suntem tentanţi de foarte multe ori la anumite exagerări care pun în pericol chiar activitatea pe care o desfăşurăm", a declarat Alexandru Rafila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel