Adrian Bența, ANUNȚUL care-i va ÎNGRIJORA pe români: "Șansele sunt MINIME. Milioane de cetățeni, AFECTAȚI"

Adrian Bența, consultant financiar, a transmis un mesaj îngrijorător pentru perioada următoare. 

Adrian Bența, consultant fiscal, a vorbit despre recordurile pe care le bate euro, de la o zi la alta și despre măsurile pe care le poate lua executivul în aceste condiții. 

„Grav nu este că a crescut moneda euro cu 2-3 bani, ci trendul, pentru că se accentuează această creștere a cursului de timp. Milioane de cetățeni sunt afectați de acest lucru. 

Se va scumpi mâncarea - nu neapărat mâine sau poimâine, ci în timp. Importăm foarte multe produse alimentare din comunitate. Se vor scumpi utilitățile, cine are rate în euro va plăti mai mult. Toate acestea se strâng în timp, tendința este de depreciere. Dacă comparăm deprecierea cursului de schimb cu rata inflației, cursul de schimb s-a depreciat mai lent, dar tendința generală este de depreciere.

Pe o perioadă de câțiva ani nu ai ce să faci, pentru că în acest moment, structura economiei românești este de consum. Trendul se va schimba doar în momentul în care ne vom îndrepta către un echilibru comercial, adică vom exporta aproape la fel de mult cât vom importa. Dacă vom exporta chiar mai mult, cu atât mai bine, dar până atunci, șansele sunt minime să existe vreo schimbare", a declarat Adrian Bența pentru b1.ro

BNR a anunțat vineri, 25 septembrie, un curs de referință de 4,8750 lei pentru un euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel