Adolescentele hoațe din Cluj lovesc din nou. O femeie a fost târâtă în stația de autobuz Regionala CFR

Două hoațe adolescente, care operează în centrul Clujului de mai bine de o lună, au lovit din nou, la propriu. Recent, o clujeancă a descris cum a fost târâtă într-o stație de autobuz cu scopul de a fi furată. 

Acum aproape nici o lună, fetele din imagine “colecționau” bunurile altora pe strada Memorandumui din Cluj Napoca si nu numai.

Astăzi, la nici o lună după cele întâmplate, am fost târâtă pe jos de către fata din imagine, în jurul orei 18:00, în stația de autobus Regionala CFR.

Poliția nu poate să le facă nimic pe motiv că cele două nu pot răspunde din punct de vedere legal datorită vârstei. Rog persoanele care au mai avut probleme cu aceste două individe să mă contacteze pentru că doar împreună putem reuși să schimbăm ceva...sau cel puțin asa sper. a scris Larisa, clujeanca bătută pe Facebook.

Încă de acum o lună, zeci de clujeni s-au plâns de comportamentul celor două adolescente

Acum o lună, o clujeancă a postat mai multe fotografii, pe pagina de Facebook, în care una din adolescente se vede destul de bine cum acționează. În decurs de câteva ore, numeroase persoane au confirmat și modul în care acestea operează, postarea stârnind reacția și revolta clujenilor.

„Aveți grijă! Ieri au încercat să îi fure ghiozdanul soției. Mariana stătea cu o prietenă pe banca în parc când a simțit că se mișcă ceva. Îi dispăruse ghiozdanul. Două dintre fete îi ziceau că a fugit o doamnă cu rucsacul ei. Mariana s-a uitat în jur și nu a văzut pe cineva fugind, dar a văzut un container albastru în spatele băncii, și când s-a uitat sub el, rucsacul era acolo, ca norocul cu toate în el. Cea care îl luase apucase doar să îl ascundă”

„Mi-a furat geanta, acum, în piața Mihai Viteazul. Aveam acte, bani și accesorii” sau „Au furat și în Outlet, pe Eroilor acum o lună...” sunt alte comentarii în care clujenii se plâng că sunt furate de cele două adolescente. Ba mai mult decât atât, una dintre ele este și agresivă, un părinte dezvăluind că i-a fost lovită fetița, moment suprins de o cameră de supraveghere: „În data de 26 iulie 2019, pe str. Memorandumului, a lovit-o și pe fetița mea și pe o prietenă de-a ei și probabil or fi vrut să le fure ceva după care au urcat în autobuzul 6”

„Pe mine m-au urmărit din autobuz până la intrarea în Iulius Mall, unde în ușa rotativă mi-au deschis ghiozdanul și mi-au luat portofelul din el și au fugit. Am făcut rost de filmările de la Iulius și au ajuns la poliție, însă acolo s-a terminat procesul, părea puțin neinteresant să fie rezolvat. În momentul în care m-am prezentat la poliție, mai era încă un caz asemănător, la Iulius, două fete descrise exact cum erau în filmarea din cazul meu, furaseră un telefon din geantă”.

„Mi-a furat geanta, acum, în piața Mihai Viteazul. Aveam acte, bani și accesorii” sau „Au furat și în Outlet, pe Eroilor acum o lună...” sunt alte comentarii în care clujenii se plâng că sunt prădate de cele două adolescente.

„Pe mine m-au tras de păr în autobuz și mi-au deschis geanta”

„Fata asta e învățată de mică să fure, de pe la 8-9 ani fură... de atunci o știu eu, dar cine știe de când fură!”, ori „Mare atenție, a încercat să îmi fure din geantă și nu a reușit, a negat și m-a înjurat când am întrebat-o de ce umblă cu furatul. Menționez că mai erau două fete cu ea și lucrau împreună”, sunt alte reacții din zecile de comentarii ale oamenilor.

Reacția IPJ Cluj

'Cele două tinere sunt luate în evidența IPJ Cluj, însă nu pot răspunde penal până nu împlinesc vârsta de 14 ani. După vârsta de 14 ani, minorul este examinat psihologic pentru a se vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta penală pentru care sunt cercetați. În cazul de față, cele două minore având sub 14 ani, măsura pe care am putut să o luăm a fost să înștiințăm DGASPC și să se ia măsura internării lor în centru. Însă, acestea având familie, a doua zi au venit după ele și fetele s-au întors pe stradă pentru că ele nu locuiesc cu părinții. Rugăm cetățenii să nu își mai retragă plângerile după ce prejudiciul a fost recuperat. Din comoditate, mulți își retrag plângerile' a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, pentru DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel