Adina Vălean: Ceva s-a întâmplat între Băsescu și Ponta, ieri

Europarlamentarul Adina Vălean a constatat o diferență de atitudine a președintelui Traian Băsescu, între interviul dat marți dimineață și declarația publică dată de la Palatul Cotroceni, seara. 

"Cea de dimineață (intervenția), în interviu, a avut elemente de campanie care nu surprind pe nimeni, dar, în opinia mea, s-a întâmplat ceva, pentru că ieșirea de la Cotroceni, cu singurul scop de a anunța națiunea că Ponta nu e președinte....", a declarat Adina Vălean, la Digi 24.

Ea a adăugat, întrebată dacă s-a întâmplat ceva de dimineață până la 6 și jumătate: "Eu așa cred. Altfel nu se explică".

VEZI și: Adina Vălean îi răspunde EBei. Cum comentează Ciuvică 

Adina Vălean a completat: "Argumentele sale în conferința de presă sunt lucruri pe care le știm despre Ponta de o bună vreme. M-a surprins că-i dedică, de la Cotroceni, cu steagurile în spate, cu toată puterea opoziției prezidențiale, o conferință prezidențială, o conferință lui Ponta, în care îl acuză de niște lucruri care pot fi adevărate, dar sunt extrem de grave" și a subliniat cu precădere acuzațiile de corupție și aranjamente de culise aduse premierului.

Întrebată dacă știe ce s-a întâmplat, Adina Vălean a răspuns negativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel