Adela Popescu și Radu Vâlcan, poveste profundă și frumoasă de iubire

Adela Popescu și Radu Vâlcan par un cuplu dintr-o poveste mirifică, în care iubirea și armonia sunt la ele acasă. 

S-au cunoscut pe vremea când era concursul Dansează pentru mine și au jucat în filmul Iubire și Onoare. Încet, încet au încăput să se descopere unul pe altul și să își dea seama că sunt suflete pereche.. Și-au dat seama că îi apropie multe lucruri și le plac lucrurile simple de suflet. Au fost buni prieteni, au văzut că nu sunt prefecți, că au defecte și calități, dar și le-au acceptat, începând să fie un cuplu frumos și armonios.

Sunt fericiți că s-au găsit


După cinci ani de relație, în care au fost iubiți, dar și buni prieteni, s-au hotărât să facă nuntă. Asta doar în momentul în care și-au dat seama că sunt un cuplu puternic bazat pe iubire profundă, respect. Nunta a fost într un colț de rai, undeva lângă Brașov, Gaura Siriului, pe 22 august 2015. Le-au fost alături prieteni apropiați și familia. O petrecere decentă, intimă, unde Adela a purtat o rochie diafană, iar Radu o ținuta simplă care îl reprezintă.

În momentul de față, locuiesc într-o casă mare, frumoasă pe care și-au amenajat-o singuri după gustul lor. Reprezentând pentru ei universul la care au visat să locuiască alături de cei doi băieți, Alexandru și Andrei. Atât Adela, care e actriță și prezintă emisiunea Vorbește Lumea la Pro TV, cât și Radu, care are o altă emisiune la un alt post concurent, își fac timp să fie părinți cu normă întreagă să se sprijine cât de mult pot. Cei mici îi motivează și reprezintă bucuria lor cea mai de preț.

Se sprijină reciproc și recunosc că nu pot trăi unul fără altul


Au învățat să se respecte, să își dea libertate ca fiecare să aibă independența și universul lor. Le place să stea împreuna, să gătească. Radu e un bucătar înnăscut, răsfățând-o pe Adela și cei mici cu preparate culinare delicioase. Adoră să plece în vacanță și să descopere locuri exotice și unice. Se văd îmbătrânind împreună, înconjurați de copii, familie, nepoți, într-o casă frumoasă și atmosferă mirifică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel