Actrița Ana Odagiu, hărțuită de o fană care a făcut o obsesie pentru ea. "Credea că avem o relație. M-a căutat la 11 noaptea să-mi aducă un cadou, primesc amenințări și înjurături"

foto: Ana Odagiu, Facebook
foto: Ana Odagiu, Facebook

Ana Odagiu se simte În pericol de când, spune ea, ar fi hărțuită în online de o persoană necunoscută.

Ana Odagiu nu se mai simte în siguranță de când o fană înfocată cu care a luat legătura în pandemie o urmărește insistent peste tot, o așteaptă cu daruri în fața casei și o sună pe telefonul mobil la ore târzii din noapte. Femeia, aparent cu probleme psihice, a început, mai nou, să-i trimită amenințări în online și chiar să ia legătura cu familia ei.

"Sunt hărțuită de o persoană in mediul online. Voi merge la poliție, dar dacă mai știți și alte metode de a scăpa de o persoană care mă hărțuiește pe mine, pe prietenii și familia mea, vă rog să mă îndrumați. În urmă cu ceva timp, in perioada pandemiei, faceam acele filmulețe comice împreună cu sora mea. Atunci, numărul de oameni care mă urmăreau pe rețelele de socializare a crescut extrem de mult. Eu încercam să răspund tuturor celor care mă apreciau și uneori răspundeam și celor care nu o făceau, cu condiția ca ei să scrie corect dpdv gramatical. Așa unii oameni mi-au devenit prieteni și in viața de zi cu zi. Erau oameni care veneau la teatru, cu care am schimbat ceva idei, pe care i-am îmbrățișat și le-am mulțumit.

Persoana in cauză părea una normală, cu umor, care scria corect gramatical. În pandemie, având mai mult timp, am comunicat pe Instagram, mai cu toată lumea de bun simț. Această persoană îmi scria extrem de des, însă am răspuns de câte ori am putut. Cu drag, cu respect. Când persoana respectivă mi-a scris că e tristă, am încurajat-o, am susținut-o sa nu se lase pradă tristeților. Am invitat-o la teatru. A și venit și am rugat-o să nu-și mai cumpere bilet, că îi voi da eu invitație.

Apoi lucrurile au luat-o razna. M-a sunat la 11 noaptea pe telefonul mobil (în condițiile în care nu i-am dat nr. meu de telefon vreodată) să mă întrebe unde sunt că e la mine acasă și are să-mi dea un cadou. M-am blocat! Am întrebat-o de unde are numărul meu și cum adică e la mine acasă. De unde știe unde stau? Mi-a explicat că și-a dat seama dintr-un story pe care îl postasem eu și că trecând prin zonă, mi-a văzut mașina și aveam nr. în geam… sunt multe de povestit, dar vă spun, persoana credea ca avem o relație. Lucrurile s-au transformat, primesc amenințări și înjurături și încercând să aflu de ce, am realizat că e un om care are nevoie de ajutor specializat! Scrie prietenilor mei, familiei și celor cu care lucrez. Este extrem de epuizant pentru mine și vă povestesc asta, ca să aveți grijă cu cine sunteți oameni!" a scris Ana Odagiu pe profilul personal de Facebook.

Actrița nu a avut rețineri și chiar a făcut public profilul persoanei care o hărțuiește. "Aceasta este persoana!" a scris Ana Odagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel