Actorul Robert Conrad a murit

Doliu în cinematografia mondială. Un mare actor s-a stins din viață. 

Robert Conrad, actor american cunoscut pentru rolurile din serialele de televiziune "The Wild Wild West" şi "Baa Baa Black Sheep", a murit la vârsta de 84 de ani, a anunţat presa americană sâmbătă, citându-l pe purtătorul de cuvânt al familiei Conrad, Jeff Ballard.

După ce a lucrat ca lăptar, apoi a cântat într-un club de noapte, cariera sa a fost lansată în 1959, când s-a alăturat spectacolului de televiziune "Hawaiian Eye", după ce s-a mutat la Los Angeles, relatează AFP.

Între 1965 şi 1969, el a jucat rolul agentului serviciilor secrete americane James T. West în serialul "The Wild Wild West", un western plin de anacronisme voluntare a cărui acţiune se derulează după Războiul civil american (Războiul de secesiune) şi care a fost un mare succes.

Acest serial a servit drept bază pentru "Wild Wild West" (1999), unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată, în care Will Smith îl întruchipează pe agentul James T. West.

Își executa singur cascadoriile

Robert Conrad a devenit celebru în 1976 cu serialul "Baa Baa Black Sheep" în care l-a jucat pe maiorul Pappy" Boyington în fruntea unei escadrile a marinei americane, tipi duri care pilotau avioane de vânătoare Corsair în timpul războiului cu Japonia.

Renunţa cu plăcere la dubluri, ceea ce a făcut ca în timpul filmării unui episod din "The Wild Wild West" să se rănească căzând de la mai mult de patru metri pe o podea de ciment.

În ciuda eforturilor lor, producătorii, care se temeau de o vătămare gravă a actorului lor vedetă, nu au reuşit niciodată să-l descurajeze să-şi execute propriile cascadorii.

Ultima apariţie a lui Robert Conrad într-un film a fost în 2002.

Robert Conrad avea opt copii şi 18 nepoţi, potrivit People, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel