Actor, mesaj viral: "Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?"

Actorul Marius Florea Vizante a postat pe contul personal de Facebook un mesaj dur, adresat clasei politice din România.

Vizante atinge puncte slabe ale sistemului, cum ar fi: incendiul de la Colectiv și incendiul de la Maternitatea Giulești.

"Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?

Sunt unii care, deși au funcții înalte, sunt președinți, miniștri, judecători, procurori, manageri generali, sunt doctori în stiințe și arte ș.a.m.d. și care nu pot fi chemați mai bine decât cu apelativul Boss. E, cu ăștia am eu o vorbă. Și pentru că nu am nimic de ascuns o s-o zic în gura mare, ca s-o audă și alții:
Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele: n-are păduri, n-are petrol, n-are gaze, n-are curent electric, n-are apă pentru că toate sunt exploatate de firme din alte țări. Cineva a îngăduit să se întâmple asta...
Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele, deși toată pulimea plătește taxe mai rău ca pe vremea otomanilor.
Trăiesc într-o țară săracă în care x sau pentru că nu avem autostrăzi, spitale, școli, manuale, teatre, stadioane, televiziune. Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea... Am și eu o întrebare:
– Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?
Trăiesc într-o țară democratică în care un președinte a chemat minerii să linșeze demonstranți. Ba, chiar de mai multe ori... Unii au pierit, alții sunt mutilați, iar majoritatea au rămas cu ideea că nu se mai poate face nimic pentru țara asta. Președintele zâmbește în continuare, deși a ajuns la o vârstă la care s-ar putea admite regrete... Am și eu o întrebare:
– Boss, tu chiar poți să dormi linștit?", sunt câteva dintre rândurile pe care actorul le-a scris pe Facebook.


Postarea integrală a actorului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel