Accident Mureş. Un mort şi doi răniţi grav - UPDATE

În urma unui accident produs luni dimineaţă, o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două sunt în stare gravă. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 13 E 60, între localităţile Vânători şi Mureni. 

Au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

"Avem trei victime încarcerate, un cod negru, două în cod roşu. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. La faţa locului intervine Detaşamentul Sighişoara pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor', a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş, maiorul Cristian Virag.  

UPDATE: Accidentul rutier, potrivit Andreei Pop, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare efectuată de şoferul unei autoutilitare, care s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,36, notează Agerpres.

[citeste si]

În acest context, amintim că, în ultima perioadă, s-au produs mai multe accidente soldate cu decese şi răniţi. Duminică, patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier soldat cu un deces și 14 persoane rănite, pe DN 2, pe raza județului Ialomița. ISU Ialomița a activat planul roșu de intervenție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel