Accident în Constanţa. Fetiţă de 10 ani, în comă

Accident
Accident

Un accident rutier grav, în care au fost rănite trei persoane, dintre care o fetiţă de 10 ani a fost transportată la spital în comă, s-a produs vineri după-amiază, pe DN 22C, între localităţile Medgidia şi Cernavodă, două autoturisme intrând în coliziune, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

"Un bărbat de 24 de ani ce conducea un autoturism pe DN 22 C, pe DN 22C, dinspre Medgidia către Cernavodă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, cu carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 49 de ani", se arată în comunicatul IPJ.

Minoră de 10 ani, în comă 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei minore de 10 ani, pasageră în prima maşină pe locul dreapta spate, rănirea şoferului din cel de al doilea autoturism şi vătămarea corporală uşoară a unei femei de 31 de ani, pasageră în primul autoturism pe locul stânga spate. Conform poliţiştilor, niciunul dintre pasagerii primei maşini nu avea cuplată centura de siguranţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel