Accident grav în Mexic, soldat cu 26 de morți și 27 de răniți

accident_mexic
accident_mexic

Un autocar în care se aflau peste 50 de excursioniști s-a răsturnat, sâmbătă dimineață, într-o prăpastie, în statul mexican Nayarit (vest), provocând moartea a cel puţin 26 de persoane și rănirea altor 27, dintre care 18 se află în stare gravă, a declarat Protecţia civilă locală, pentru AFP.

Vehiculul venea de la "Chihuahua şi avea ca destinaţie satul Rincon de Guayabitos. Accidentul a avut loc la ora 04:00 dimineaţa. Avem 26 de morţi şi 27 de răniţi" printre care şi copii, a declarat prin telefon ofiţerul de gardă al Protecţiei civile din Nayarit, Omar Landazuri.

"Autocarul s-a răsturnat, a început să cadă în prăpastie şi oamenii au fost aruncaţi afară", a adăugat acesta anterior.

Vehiculul, în care se aflau peste 50 de persoane, a căzut 100 de metri, a declarat directorul Protecţiei civile a statului Nayarit, Martin Tapia,

Cei care se aflau în autocar erau un grup de excursioniști din statul Chihuahua (nord) care închiriaseră vehiculul ce aparţinea companiei Express Oro Tours pentru a ajunge la Rincon de Guayabitos, o staţiune balneară pe coasta Pacificului.

Primele ipoteze menţionează un exces de viteză sau posibilitatea ca şoferul să fi adormit la volan. Accidentul a avut loc la aproximativ 750 de kilometri nord-vest de Mexico.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel