Accident Dunăre. Intervenţia scafandrilor, foarte dificilă - UPDATE

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Căutările autoturismului care a căzut, sâmbătă, în Dunăre şi în care se aflau patru persoane au fost reluate duminică, de către două echipaje de scafandri de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi şi Arad. 

"Şapte pompieri militari de la ISU Caraş-Severin acţionează în prezent cu două bărci, două echipaje de scafandri, precum şi un echipaj de la Poliţia de Frontieră. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, după ce aseară au fost întrerupte din cauza temperaturii scăzute a apei şi a vizibilităţii scăzute", a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Intervenţia scafandrilor este una foarte dificilă, deoarece în zonă sunt multe stânci, curenţii sunt foarte puternici, iar vizibilitatea redusă.

Un autoturism, în care se aflau patru persoane adulte şi un copil, a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în zona comunei Coronini. Una dintre persoanele care se aflau în maşină - şoferul - a reuşit să se salveze şi să ajungă la mal. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării primului ajutor medical, dar era conştient şi într-o stare destul de bună, relatează Agerpres.  

[citeste si]

UPDATE: Maşina a fost localizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel