EXCLUSIV  Abuzurile din justiţie, temă de campanie. Ramona Ioana Bruynseels, anunţ: Românii vor ca magistraţii să răspundă pentru greşeli

Ramona Ioana Bruynseels FOTO AGERPRES
Ramona Ioana Bruynseels FOTO AGERPRES

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidenţiale, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS, despre abuzurile din justiţie şi a anunţat ce va face dacă va fi aleasă preşedinte. 

"Este regretabil, într-un fel, că dl preşedinte s-a poziţionat în sensul desfiinţării SIIJ, pentru că ar fi trebuit să asculte ce spun cetăţenii. Uită politicienii când fac astfel de declaraţii ce vor românii. Românii cer ca magistraţii să răspundă pentru ceea ce fac, eu am bătut ţara în lung şi lat şi asta am auzit. Avem oameni corecţi, profesionişti, dar a căror imagine este compromisă de cazuri precum ale domnilor Onea şi Negulescu. În acest moment, România şi cetăţenii au nevoie de un semnal puternic în acest sens", a declarat Ramona Ioana Bruynseels. 

Imunitatea parlamentarilor, desfiinţată 

"Din prima zi a mandatului meu voi desfiinţa demersuri pentru desfiinţarea imunităţilor extinse şi ale privilegiilor politicienilor, petnru că este nevoie absolută, pentru a stopa abuzurile. Trebuie să mergem unde începe răul. Am ajuns la concluzia că dincolo de imunitatea garantată de Constituţie, nu ar trebui să existe alte interpretări şi extensii ale acestei imunităţi. De ce cetăţeanul normal bănuit că ar fi săvârşit o infracţiune în complicitate cu un parlamentar ajunge să fie trecut prin tot procesul de cercetare penală, iar în paralel, parlamentarul să fie salvat de colegii de cameră când se cere arestul preventiv, percheziţionarea, etc?", a spus Ramona Ioana Bruynseels la DC NEWS. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel