5 ani de la Colectiv. Petre Ionel, REVOLTĂ: Scoateți criminalii la lumină! Nu s-a schimbat absolut nimic

Petre Ionel susține că la 5 ani de la tragedia din Clubul Colectiv nu s-a schimbat nimic în România.

"5 ani în același întuneric al Colectivului.. Parcă a devenit un laitmotiv, la care schimbăm cifra în fiecare an și... atât! 5 ani de "hibernare" a tuturor autorităților, care ar fi trebuit să facă lumină în acest caz! 5 ani în care s-a pus praful pe dosarul Colectiv și, cel mai probabil, s-au mai rupt niște foi și s-au mai distrus niște dovezi. 5 ani de lacrimi amare ale părinților, rudelor, prietenilor celor dispăruți în nefastul incendiu, încărcate tot mai mult cu dorința de a face dreptate. 5 ani în care adevărații "criminali" și-au văzut de ale lor și, poate, care ne conduc în continuare din scaunele călduțe.

Oare cât timp mai pot fi ignorați pe cei care și-au pierdut copiii și cer dreptate, cer aplicarea legii și pedepse pe măsură? Deja să fi uitat de miile de romani care au ieșit în stradă la acel moment? Sunt 5 ani în care nu s-a schimbat absolut nimic, poate doar numărul infecțiilor nosocomiale, care a crescut considerabil. Lecția Colectiv nu a fost învățată de niciuna dintre autoritățile noastre. Au aplicat în continuare vorba românească "las'că merge și așa!".

Oare mai merge!!! Scoateți criminalii la lumină și aplicați-le pedepsele conform legislației în vigoare. Nu îi mai poate aduce nimic înapoi pe cei 65 de tineri care au murit în chinuri groaznice, dar dacă lor li s-a refuzat dreptul la viață, nici vinovații nu mai au dreptul la o viață liniștită! Amintiți-vă de Colectiv și luați măsuri eficiente în spitalele din România, unde se moare cu zile și din cauza nepăsării și din cauza infecțiilor intra-spitalicești.Odihnă veșnică sufletelor dispărute în "flăcările autorităților române"! Multă putere familiilor!Vom insista până se va face dreptate!", a scris Petre Ionel Pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel