20 mai. Iohannis - ceremonie. Dragnea - proces. Bolcaș: Nu am avut niciodată încredere

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Președintele României, Klaus Iohannis, organizează în data de 20 mai, ziua procesului lui Liviu Dragnea la ÎCCJ, în dosarul DGASPC, o ceremonie de omagiere a victimelor comunismului, la 30 de ani de la Revoluție. Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit la România TV despre mișcarea lui Iohannis, dacă este sau nu o coincidență alegerea acelei zile.

Nu am avut niciodată încredere în coerența gândirii domnului Iohannis. Pentru domnia sa, orice idee speculativă care poate să fie pronunțabilă este bună. Eu nu cred că există vreo logică emoțională pentru că atunci ne-am fi putut explica cum un asemenea om a ajuns președintele țării. Nu ne putem explica. Este o psihoză colectivă care nu își are logica ei. Este adevărat că se poate profita de această psihoză colectivă pentru un singur lucru, simplu și experimentat în România la toate alegerile din 89 și până acum: votul negativ. Asta se exploatează în toate mitingurile și de o parte și de alta. Se instigă la acest vot negativ în locul unui vot constructiv, a unor oameni care vor să construiască.

De altfel, ați văzut ultima confruntare Ponta - Iohannis, mediată de Rareș Bogdan. Ați văzut ce înseamnă un element constructiv și era al lui Ponta, a spus avocatul Lucian Bolcaș, în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV. 

Vezi și: PNL, MITING la Iași. Klaus Iohannis participă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel