Robbie Williams renunță la muzică. Anunț incredibil: ”M-am plictisit să fiu o vedetă pop” - VIDEO

Cântăreţul britanic Robbie Williams a postat o înregistrare video pe Youtube în care asigură că "s-a plictisit" de statutul său de vedetă pop şi că "ar vrea să facă altceva".

"Ca sa fiu sincer cu voi, trebuie să recunosc că m-am plictisit să fiu o vedetă pop. Am fost foarte norocos. Am avut o carieră incredibilă, dar vreau să fac altceva", a spus Robbie Williams, care şi-a surprins fanii cu aceste declaraţii uimitoare.

"M-am gândit la mai multe profesii. Am vrut să joc fotbal la o echipa din Germania, dar mi-am dat seama că sunt prea în vârstă. Şi atunci m-am spus: Germania are atâtea maşini! Pentru prima dată în viaţă îmi doresc să muncesc. Acum că am devenit tată trebuie să fac acest lucru", precizează el în video.

Fanii l-au implorat pe YouTube să nu renunţe la muzică. Nu există însă niciun comentariu oficial care să confirme presupusa retragere a lui Robbie Williams.

Ar putea fi şi un mod de a-şi promova noul său album, "Under the radar, vol. 1". Artistul şi-a anunţat recent turneul internaţional "Let me entertain you", care va începe în martie 2015 la Madrid şi Barcelona, pentru care deja nu mai există bilete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel