Robbie Williams, la București: Delia Matache cântă în deschiderea concertului artistului britanic

Delia Matache are motive întemeiate să fie în extaz, având în vedere că, după ce și-a cumpărat bilete la concertul pe care Robbie Williams îl va susține la București, a primit propunerea de a cânta pe aceeași scenă cu artistului britanic.

Jurata de la X Factor, Delia Matache, este foarte bucuroasă că va deschide concertul pe care Robbie Williams îl va susține pe 17 iulie, la București.

"Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe "Come Undone", cine nu știe toate cuvintele din "Angels", cine nu a dansat până în zori pe "Feel"? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă și versatilă. Îmi place până și conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall", a declarat Delia Matache, relatează wowbiz.ro

Dacă până acum credea că îl va vedea pe Robbie Williams din public, imediat ce a primit propunerea de a cânta în deschiderea concertului său, Delia a simțit că e în culmea bucuriei.

"Mi se pare ceva "astronomic", dacă pot să mă exprima așa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide", a mai spus artista.

Robbie Williams, GAFĂ: Salut România! Bucuraţi-vă şi lăsaţi-mă să vă distrez pe 17 iunie, la...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel