RADU TUDOR, portret realizat de Stefan Popa Popa'S: E un mare privilegiu pentru mine

Radu Tudor, analist politic și jurnalist Antena 3, împlinește, astăzi, 45 de ani, iar ceea ce a aflat cu această ocazie l-a copleșit.

Moderatorul emisiunii „Punctul de întâlnire", de la Antena 3, dezvăluie pe blogul său, surpriza de care a avut parte de ziua lui din partea marelui caricaturist român, Ștefan Popa Popa'S.

"Cum ma vede Stefan Popa Popa'S la 45

Gratie unui fidel telespectator, am aflat cum ma vede faimosul Stefan Popa Popa'S la varsta de 45 de ani. E un mare privilegiu pentru mine sa am un astfel de portret! Multumesc!

Va doresc sanatate deplina tuturor !", a scris, vineri, pe blog, Radu Tudor, unde a publicat și desenul realizat de "regele caricaturii". 

Mihai Gâdea, mesaj EMOȚIONANT de ziua lui Radu Tudor

Postarea lui Radu Tudor a fost apreciată de fanii săi, recompensând-o cu nenumărate like-uri.

Au existat și comentarii, inclusiv cel în cadrul căruia o utilizatoare internet mărturisește ce a remarcat la portretul caricaturizat realizat de  Ștefan Popa Popa'S: "Fiul meu este cea mai mare realizare a vietii mele sunt convinsa ca si dvs.sunteti cel mai de PRET DAR al parintiilor dvs.care sunt mindri de curajul , profesionalismul, seriozitate cu care va faceti meseria de jurmalst onest si cu respect va urez din nou ”LA MULI ANI!”
Referitor la marele POPA POPA’S ,fara va suparati v-a facut cam ”falcos” dar,realmente este o onoare ca va dedicat un portet chiar de ziua dvs. de nastere ,putini au acest priviligiu felicitari.

Radu Tudor este jurnalist specializat în probleme militare, cu un master în Securitate Naţională. Din 2014 este General Manager al postului de televiziune Antena Internaţional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel