MONICA MACOVEI, apariție ȘOCANTĂ la o emisiune TV

Candidata la Președinție Monica Macovei a avut o apariție frapantă într-o emisiune TV, completată de cadoul pe care i l-a dat moderatoarei.

Monica Macovei a intrat într-o emisiune de la Kanal D pe motocicletă, pe locul pasagerului. Fundalul sonor ales a fost piesa celor de la The Doors, "Riders on the Storm".

După ce a coborât de pe motocicletă, Monica Macovei a spus că vrea să înveţe să conducă singură un asemenea vehicul. "Ce, nu sunt marţială pe motocicletă? Acuma stau în spate o să-mi iau şi permis (...) Trebuie să fim independente, să putem conduce orice: maşină, camion, motocicletă", a spus Monica Macovei.

Imaginea a fost completată de cadoul dat moderatoarei. "Tub cartuş de mitralieră. Ăsta a omorât un om. A ieşit glonţul şi a omorât un om", a spus senină Monica Macovei moderatoarei. 

"Eu am de diverse mărimi, am şi mai mari. Nu ţi-a mai dat niciodată nimeni un asemenea cadou, nu? Aveam trei şi ţi-am dat ţie unul", a mai spus Monica Macovei cu un zâmbet larg. 

În urmă cu câteva zile, Monica Macovei a fost filmată într-o situaţie inedită, urcându-se pe o motocicletă cu care s-a plimbat pe străzile Bucureştilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel