Liviu Dragnea, poziție clară cu privire la Guvernul Filip

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este de părere că instalarea Guvernului Filip în Republica Moldova este un prim pas către calea stabilității politice și că SUA, UE și România trebuie să acorde sprijin dar și să monitorizeze cu atenție activitatea executivului. 

"Instalarea guvernului Pavel Filip este un prim pas pe calea stabilității politice, sociale și economice în Republica Moldova. Alegerile anticipate, dorite de forțele pro-ruse și de o parte a participanților la manifestațiile de stradă de la Chișinău, nu ar face altceva decât să adâncească și mai mult criza politică, ceea ce ar avea drept consecință devierea Moldovei de la parcursul european", este de părere Liviu Dragnea. 

Președintele PSD adaugă că "Guvernul actual este emanația unei majorități parlamentare transparente și legitime, fiind învestit în mod legal și democratic. Mai departe este de datoria premierului Filip și a Cabinetului său să demonstreze că suspiciunile de manipulare din partea unor grupuri de interese nelegitime sunt nefondate și că nu există motive temeinice pentru a asocia guvernările pro-europene de ineficiență și corupție, așa cum încearcă să acrediteze adversarii aderării Moldovei la Uniunea Europeană".

"România are datoria, alături de Uniunea Europeană și SUA, să acorde tot sprijinul necesar guvernului de la Chișinău în acest efort, dar și să monitorizeze cu maximă atenție activitatea acestuia", a conchis Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel