Fotografii Elena Udrea-Alina Bica, DIICOT. Traian Băsescu: Am atenționat SRI și SIE. Nu m-am culcat

Președintele Traian Băsescu, prezent la B1 TV, în joia dinaintea primului tur al alegerilor prezidențiale 2014, a declarat că știe ce serviciu de informații stă în spatele fotografiilor cu Elena Udrea și șefa DIICOT, Alina Bica. 

"Cine crede că m-am culcat, se înșală"

Întrebat dacă serviciile secrete s-au implicat în campania pentru alegerile prezidențiale 2014, Traian Băsescu a spus: "Răspunsul meu categoric este da și vă asigur că nu va rămâne o simplă afirmație. este clar că s-au implicat, că au fost lucruri în neregulă, în condițiile în care în 10 ept 2014 am chemat șefii celor două șervicii sie sri și generalii lor și i-am atenționat să nu se implice în campanie electorală.  (...) Mie mi-au dat lovitura prea devreme cu filmulețul cu copilul, cu zece zile înainte.  Ce s-a întâmplat astăzi este o probă că serviciile secrete sunt implicate. Cine crede că m-am culcat acasă și aștept finalul de mandat se înșală.

Udrea, reacție după fotografiile cu șefa DIICOT. Detalii de culise

Mi s-au semnalat fotografiile, am intrat să le iau și când am vrut să mai fac un rând nu mai exista blogul. Sunt fotografii făcute de sus. Cineva a știut că Elena Udrea ajunge la Paris. Au închiriat un apartament vizavi de hotelul unde s-a cazat și au făcut poze 48 de ore. Am văzut că au fotografiat-o într-un magazin ieftin, unde sunt rochiile 10 euro. Mă așteptam să fie mai scumpe. (...)

Factura este datată la șase luni după ce a fost cazată acolo. (...) Poate un paparazzi, la șase luni distanță, să facă rost de factura de recepție de cazare?

Bica, șefa DIICOT, prima reacție la fotografiile cu Udrea

Marea bătălie este cine va fi președinte. Unii îl susțin pe Ponta, și alții îl susțin pe Iohannis, din servicii. Acest lucru îl știu foarte bine și important este ce se întâmplă cu procentele Elenei Udrea, la cine se duc. Este limpede că procentele Monicăi Macovei, candidat de mână falsă care ia electorat de la mine, vor fi livrate către Iohannis. Călin Popescu Tăriceanu va da voturile lui Victor Ponta. Nici unul, nici altul nu vor câștiga fără procentele luate de Elena Udrea. N-am discutat cu ea, ar trebui să lase electoratul liber. N-ar trebui să negocieze. Mi s-ar părea imoral, dacă nu intri în turul doi, să negocieze. (...) Eu previn de vreo lună: atenție, serviciile secrete au devenit extrem de puternice. Eu, în mandatul meu, i-am controlat, n-au putut să recurgă la nimic. (...) S-au băgat în niște jocuri care nu sunt ale lor. Își caută noul stăpân, dar până când noul stăpân învață să fie stăpân, să nu fie serviciile stăpânul lui. (...) Nu las lucrurile așa cum sunt. Categoric, nu. Eu le recunosc și stilul, știu cine (n.r serviciu de informații) este implicat. Discutăm de luni încolo, dar asta cu serviciile, nu cu dumneavoastră". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel