Avocata lui Mihail Bălășescu: A fost crimă cu premeditare

Omul lui Crin Antonescu a fost ucis cu bestialitate. Conform unor surse citate de România TV, Mihail Bălășescu ar fi fost omorât de fostul său socru.

VEZI ȘI: MIHAIL BĂLĂȘESCU (PNL), MOARTE VIOLENTĂ. Crin Antonescu, prima reacție

Mihail Bălășescu a fost chemat de respectivul bărbat la o discuție, iar ca loc a fost aleasă comuna Bragadiru. La început discuția a fost una calmă, însă pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Bălășescu a fost ucis. Principalul suspect este acum de negăsit.

Lidia Cernătescu, avocata politicianului ucis, a avut o intervenție telefonică la România TV unde a spus că avem de-a face cu o crimă cu premeditare. Aceasta a mai zis că politicianul a fost păcălit să vină la locul crimei și că era terorizat de fosta soție.

"De circa un an, Mihail Bălășescu se împăcase cu cea de-a treia soție, o femeie extrem de respectabilă. Avea grijă de fiul său din cea de-a două căsătorie", a mai spus avocata.

Mihail Bălășescu a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții. O echipă de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov și criminaliști au început cercetarea la fața locului. Mihail Bălășescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada in care Crin Antonescu a fost președintele partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel