Zonal TV, o nouă televiziune în România

 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat marţi solicitarea de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a serviciului de programe Zonal TV din Craiova. 

"Zonal TV se doreşte a fi o televiziune locală, care îşi propune să stea aproape de cetăţenii din aria sa de difuzare, aproape de problemele lor, în permanenţă", se arată în strategia editorială depusă la CNA de reprezentanţii Zonal TV. 

Şapte membrii ai CNA au votat pentru acordarea licenţei, iar doi împotrivă - Valentin Jucan şi Radu Herjeu. 

"Nu ştiu, ori sunt prea mulţi jurnalişti ori sunt prea multe televiziuni. Nu ştiu care dintre variantele astea, dar constat, fără să fie o legătură directă cu cei care au fost în faţa noastră, constat şi de fapt mi se confirmă tot mai mult că la nivelul presei locale jurnaliştii nu ştiu pe ce lume se află din punct de vedere a ceea ce înseamnă un radio şi o televiziune. Mai precis, sunt prinşi, fixaţi, ancoraţi în nişte imagini, realităţi care aparţin trecutului (...) dar cel mai grav e că nu mai au nicio legătură cu publicul (...) nu îşi dau seama că publicul român, indiferent că vorbim de Cluj, Iaşi, Craiova, publicul doreşte altceva decât o masă de cleveteală", a declarat Jucan, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel