Ziare, la zi: Gândul îl suspectează pe Videanu de Alzheimer

Bun sloganul inventat de Elena Udrea: ”Explorați Grădina Carpaților!”. Turiștii n-or să se plictisească. Știm cu toții că mare e grădina...

Haide să vedem minunile din ziare:

Mircea Marian revine cu un editorial în Evenimentul Zilei, despre împușcăturile eoliene. Nu-l pot citi decât la pachet cu un articol din Tricolorul, care, conspiraționist cum îl știi, scrie că, de fapt, la Cogealac s-au înfruntat două tabere: una condusă de Blaga, care ține cu contestatarii proiectului și vrea să dea pământul unor spanioli și cealaltă condusă de Videanu, care ține cu grupul cehesc CEZ. Deci cu firma care i-a angajat pe pistolari. Tu cu cine crezi că ține Marian? Uite ce zice chiar el: ”Sentimentul meu este că mare parte din populaţie simpatizează cu cei care, la Cogealac, au pus mâna pe pistol şi au tras”. Cum ar veni, prin ricoșeu, EvZ ține cu Videanu.

Despre faza cu Tabără, nicio vorbă în EvZ, așa că trebuie să citesc din nou oficiosul împreună cu alt ziar, cum ar fi Puterea. Aici scrie că polițiștii au propus NUP în dosarul Tabără, deci fapta (violul) nu prea există. Afacerea ar fi, de fapt, o răzbunare a familiei fostei iubite, care s-a supărat că realizatorul se însoară în această săptămână cu alta (Loredana Lascu, fostă prezentatoare la Transilvania TV). Restul e tăcere.

Gândul scrie, la rândul său, despre învârteala cu moriștile de sute de milioane de euro din Dobrogea. Gândacii au găsit o scrisoare trimisă în aprilie de către Videanu primarului din Cogealac, prin care îl roagă să sprijine firma...ai ghicit, Cez, fiindcă altfel  riscăm procedura de infringment. Culmea, biroul de presă al Videanului atacase dur redacția, marți, când Gândul sugerase că ministrul Economiei are interese în zonă. Ieri, Videanu a răspuns gândacilor că el a intermediat șapte întâlniri între spanioli și cehi, pentru că era, la rândul său, presat de ambasadele țărilor respective. Când redactorii l-au întrebat dacă intervențiile au fost înainte sau după ce a trimis scrisoarea, Videanu a spus...”nu-mi mai aduc aminte”. O avea Alzheimer. Nicio grijă, însă, nimeni nu va păți nimic. Nu doar gloanțele, ci și ciocanul judecătorilor este de cauciuc, în afacerile cu energie. Mai știi câți ani de pușcărie au luat spionii, depistați de Băsescu, în relație cu ministrul Economiei din epoca Tăriceanu? Vezi, ești și tu ca Videanu, nu-ți mai aduci aminte de acel scandal. Așa se va întâmpla și cu ăsta.

Ziarul Ring notează spusele prezicătoarei Scarlett O’Hara, sau cam așa ceva, care ar fi vorbit cu Mădălina. Ciudat nu e că a vorbit, ci că s-a întors după această conversație să ia banii fraierilor care mai cred în astfel de prostii. În fine, Harra zice că Mădălina e bine, îți transmite și ție salutări, dar mai ales ar vrea să sune la 112, să ceară o nouă autopsie, pentru că Petru o brutaliza, ea nu știa că au furadan în casă, iar procurorii vor redeschide dosarul etc. Ideal ar fi ca acestei Harra să i se facă o injecție cu Haloperidol. Dacă Cseke Attila a rămas fără bani de medicamente, ar putea să-i fie distrasă atenția cu alte sarcini utile: o discuție cu Dumitru Tinu, care să identifice adevărații ucigași, un interviu cu Ceaușescu și un reportaj de la BEC, în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2014, câștigate de furaDan Diaconescu.

Claudia Pavel, scrie în Libertatea, a spus adio dietelor. Ea face sport, ore în șir și mănâncă orice, dar gătit altfel. De exemplu, pizza are blat cu fibre și umplutură cu tofu și spanac. Ce mă miră este cum reușește să facă ore în șir sport, fără să se dea jos de pe WC, unde probabil o țintuiește excesul de fibre, tofu și spanac.  

Adelina, fata cu nasul de-un cot, e hotărâtă să devină o doamnă, mai scrie Libertatea. Fostă Pestrițu, fostă Vârciu, ea a primit deja inelul de logodnă de la un oarecare Boiangiu. Probabil nu e bugetar, de vreme ce a dat inelul și i-a propus să fugă de presă împreună cu el, în Republica Dominicană. Aiurea, fug de presă. Cred că dacă uită Libertatea o zi să-i dea poza la tipar, primesc drept la replică... la nimic. Doar așa, să le aducă aminte că undeva o fată frumoasă și timidă nu vrea, sanchi, să fie hărțuită de presă.

Un român care a făcut un experiment interesant a ajuns în Adevărul. ”Radu este inginer de sistem la o firmă IT, iar soţia sa, Camelia, este consultant vânzări la o firmă de termopane. Veniturile lor anuale sunt de 56.400 de lei, iar şpăgile pe care le-au dat în perioada iunie 2009-iunie 2010 reprezintă 7,5% din câştigurile lor”. Cu cei 4500 de lei dați la medic, la funcționarii din primărie sau la obținerea permisului auto, cei doi ar fi putut pleca într-o vacanță all inclusive, scrie Adevărul. E bine de știut câte atenții a dat un om obișnuit, dar mai tare mi se părea ca Grigore Cartianu să afle câtă șpagă a dat Patriciu. Și cui? Cartea care vinde Adevărul de azi are titlul ”La răsărit de Eden”. O fi  aceeași ”La est de Eden”,  cum suna traducerea pe vremea lui Ceaușescu, dar cu titlu schimbat? Uite încă un motiv pentru care l-am împușcat pe dictator.

Click a descoperit că actuala iubită a lui Ilie Năstase e plină de operații estetice, deci scrie că ”A fost tunată pentru 8000 de euro”. Tunată o fi fost, dar kilometrajul la zero nu mai poate nimeni să i-l dea. Lasă, că și el e cam second hand.

În Click se dă poza mamei din cazul cu violul, dar și numele ei, ca să fie siguri că toată școala unde învață fata va afla despre cine-i vorba. Blurarea feței copilului nu are nicio noimă pentru apropiații acelei familii, care o cunosc pe mamă. Oricum, mama pare dusă cu pluta: cică s-ar fi căsătorit cu realizatorul tv într-o biserică din Liverpool, în 2008?! Cu încă două declarații ca astea, cazul e ca și închis.

România Liberă a aflat că România ocupată de PDL s-a apropiat cu încă 150 de kilometri de Europa, fiindcă Ungaria a mai finalizat un tronson de autostradă, până la Szeged. Mai sunt 15 kilometri și ajung la Nădlac. Unde nu-i așteaptă nimeni, fiindcă Berceanu se plimbă cu deltaplanul și nu a tras niciun euro din fondurile europene. Am uitat să-ți spun că o treime din costurile autostrăzii ungurești e plătită de UE. Asta înseamnă că se fură mai greu sau deloc. Oare de ce nu s-or folosi acești bani și în țara noastră?

Jurnalul Național publică un interviu acordat de Tucă agenției Agerpress, la împlinirea a 44 de ani. La mulți ani, Mariuse! Pe de altă parte, cam stranie asocierea cu Agerpress, la interviuri. O să creadă lumea că ești neserios: de regulă, interviurile la Agerpress sunt în genul unei discuții cu Carmen Harra. Le citești, îți plac, dar te temi că a doua zi urmează o dezmințire. Poate aflu că, de fapt, faci 45, moșule!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel