Youtube va ELIMINA milioane de videoclipuri. Schimbare importantă

Dan Carp / 27 ian 2019 / 08:22 Salveaza PDF Comentarii

Youtube anunță că a pornit un război împotriva videoclipurilor conspiraționiste, precum cele care spun că pământul este plat, sau care vorbesc despre teorii bizare ale atacurilor turnurilor gemene din 11 septembrie. 

În urma reclamațiilor privind numărul de videoclipuri nedorite care apar în recomandări, Youtube spune că intenționează să încerce să le elimine.

Reprezentanții Youtube afirmă că videoclipurile se apropie de încălcarea regulilor comunității și că "dezinformează utilizatorii într-un mod dăunător". 

"Vom începe să reducem recomandările conținutului și conținutului limită care ar putea dezinforma utilizatorii în moduri dăunătoare - cum ar fi videoclipurile care promovează un tratament miraculos pentru o boală gravă, cele care pretind că pământul este plat sau care spun lucruri false despre evenimente istorice precum 9 / 11."

Decizia va afecta mai puțin de 1% din videoclipuri - dar asta înseamnă totuși milioane de clipuri. 

"Considerăm că această schimbare dă un echilibru între menținerea unei platforme de liberă exprimare și asumarea răspunderii noastre față de utilizatori", a spus YouTube.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27