YouTube Red, în România

Reprezentanţii Google au anunţat că serviciul YouTube Red, disponibil în prezent în 5 țări, va putea fi accesat în curând, în peste 100 de state.

YouTube Red este un serviciu contra-cost, un urmaș al serviciului Music Key, lansat în 2014, un agregator de conținut muzical disponibil în Play Music și al clipurilor muzicale de pe Youtube. YouTube Red conține și mai mult conținut original, fără reclame, la care utilizatorii au acces contra sumei de 10 dolari.

YouTube Red, extins în 100 de țări

Serviciul bazat pe abonament a fost lansat în octombrie 2015, cei de la Google lăsând impresia în ultima vreme că ar renunța la acesta. Până în prezent, țările cu acces la YouTube Red sunt: Statele Unite, Australia, Coreea, Mexic și Noua Zeelandă. Când a fost lansat, în Statele Unite, serviciul oferea prima lună gratuit.

În curând, serviciul va fi extins pentru 100 de țări, printre acestea aflându-se și România. Anunțul a fost făcut de către șeful YouTube, Susan Wojcicki, în cadrul conferinței Code Media de la Huntington Beach California și Florin Pravai, Agency Head Google Romania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel