You Tube. ”Happier” cu Ed Sheeran, de abia lansată pe Internet, face furori

Videoclipul cu melodia cantautorului britanic de abia a ajuns în lumea online. ”Happier” a strâns, deja, aproximativ 30.000.000 vizualizări.

La 27 ani, Ed Sheeran, englezul născut în Halifax, crescut în Framlingham și stabilit în Londra, reușește să bată record după record. Videoclipul cu piesa ”Happier” a fost lansat pe Internet exact pe 30 aprilie și a adunat, deja, aproape 30.000.000 vizualizări. ”Happier” face parte din albumul  „÷” (pronunțat „Divide), cel mai rapid vând album din istoria muzicii.

[citeste si]

Revelația de succes

Piesa ”Happier” a apărut în martie anul trecut. Însă, grație unei politici de marketing inteligentă, Ed Sheeran a revenit în atenția publicului prin publicarea pe Internet a videoclipului respectiv. În imagini apare din nou păpușa Ed Sheeran. Autorul a spus pentru BBC poveste piesei ”Happier”. ”Îmi amintesc de o fată cu care am fost împreună în perioada școlii și despre care am scris în mare parte pe cel de-al doilea album. M-am întâlnit cu ea, ulterior, și am văzut-o cu actualul ei prieten. Mi-am dat seama că el este mult mai potrivit pentru ea decât am fost eu vreodată. Când i-am văzut împreună, am realizat că noi nu am arătat așa niciodată cât am format un cuplu, noi nu am fost niciodată atât de fericiți. Așa că am avut o revelație, iar piesa este despre asta”, a spus Sheeran.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel