X FACTOR, început spectaculos. Românul adoptat în Irlanda care te lasă MUT. Juriul, în LACRIMI - VIDEO

Foto: X factor
Foto: X factor

A început X Factor sezonul 10. Vezi aici toate momentele din prima ediție a noului sezon - video.

X Factor a început în forță cu un spectacol plin de emoție și voce. 

Update 9: Ștefan J Doyle este românul adoptat de o familie din Irlanda care a încheiat prima seară de audiții a noului sezon X FACTOR și care a uimit pe toată lumea cu vocea și talentul. 

"Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat. Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credeau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți. Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine.

Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian. Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi", a fost povestea de viață a lui Ștefan J Doyle.

Delia, Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei i-au dat 4 de DA și l-au trimis direct în Bootcamp, în echipa Loredanei Groza.

"Iubitule, nu am mai auzit de mult o desfășurare a forței. Ești atât de sensibil, atât de complex. Răspunsul meu e DA", a spus Delia.

"Ești un muzician total și perfecțiunea este plictisitoare, avem nevoie de emoție. Aveam impresia că te rugai sau că aveai o muză. Dacă mai primești încă un DA, vei merge direct în Bootcamp în echipa mea și în seara asta sunt foarte fericită și norocoasă să fii în echipa mea, din partea mea ai un mare DA. Felicitări. Ești primul din echipa mea. Ăsta a fost un moment real, mă bucur că am fost de față, ai o influență de Elton John, ai un mare DA", a fost reacția Loredanei.

Update 8:

Trupa Especial, formată din trei fete de 15 ani, a venit pregătită tocmai de la Galați să ia cele 4 voturi de DA.

"Suntem prietene foarte bune, nu suntem surori. Nu cred că în cei 300 de concurenți nu mai e o echipă atât de apropiată ca noi. Avem 15 ani. Noi suntem trupa Especial, suntem din Galați. Toate avem 15 ani", au spus fetele înainte de a intra în scenă.

Trei fete din Galați au reușit să pună în scenă o interpretare a piesei Bounce Back de la Little Mix, formație cunoscută după ce a câștigat X Factor Marea Britanie.

"La început am zis ok, încă o trupă de fete. dar a fost fresh, ați fost foarte nice. Ați dansat diferit față de tot ce am văzut până acum pe scenă", le-a spus Delia.

Update 7: Ionuț Hanțig a explicat că este foarte pasionat de artă, în special de muzică și teatru.

„Îmi place să mă îmbrac și să mă port excentric. Îmi place să fiu eu, să fiu altceva. Am început să-mi fac unghiile acum vreo 6-7 luni. Fiecare reacționează cum vrea. Am mers la mall și am intrat în magazin și ieșeau doi bătrânei și au zis Doamne ferește.

De când eram mic, credeam că era ceva special la mine. Simțeam că e ceva special, chiar cedeam că pot să fac orice. Sunt din Borșa, dar stau în Cluj. Fac teatru de 4 ani și de 2 ani am început să fac și muzică și am venit să demonstrez că pot”, s-a descris el înainte să urce pe scenă. 

Ionuț Hanțig a reușit să-i facă pe jurați să zâmbească de plăcere la momentul său. Loredana s-a ridicat în picioare pentru a dansa. A ales să cânte Proud Mary de la Tina Turner și i-a ieșit perfect.

"Ionuț, ești spectacol și îmi place că nu ai inhibiții, trăim într-o țară cu multe prejudecăți, tu ai venit cu unghiile făcute. E super tare. Arată că ești un băiat destupat la minte, îmi aduci aminte de Harry Styles (...) Îți doresc mult succes pe acest durm și trebuie să te susțin și nu doar cu vorbe ci și cu un DA", i-a spus Loredana.

"Cel care te subestimează cel mai mult ești tu. Glasul nu e deloc de neglijat, ești un concurent X Factor. Ești cam primul băiat din categoria asta de vârstă care mă interesează", a spus Ștefan Bănică.

"Doar noi putem face o schimbare, mai ales tu că esti o generație tânără. Ai putea face ceva interesant la Ștefan în echipă, ai de la mine un DA. Al patrulea DA te trimite în Bootcamp, mă bucur că ai apărut la X Factor, îți voi da un NU dar fii sigur că ești primul pe lista de așteptare. Cu tot dragul e un NU-DA, dacă vrei să traduci", a spus Florin Ristei.

"Eu l-aș fi păstrat, e versatil. M-am uimit că am văzut că Ștefan nu i-a dat DA", a fost reacția Loredanei după ce Ștefan Bănică i-a dat nu.

Update 6: Jacqueline Crăciun a făcut o impresie bună la X Factor 2021 cu o a doua piesă pe care a cântat-o. Deși era sigură pe prima variantă, a fost oprită doar după câteva secunde de juriu și a fost rugată să cânte a doua piesă.

Jacqueline Crăciun a participat la mai multe competiții internaționale, unde a primit premii importante.

„Numele meu este Jaqueline Alesia Crăciun, am 16 ani și sunt din Craiova. Muzica este pasiunea mea. Faptul că am un nume franțuesc a ajuns să fie o semnătură pentru mine deoarece piesele in franceza sunt cele pe care le cânt cel mai des. Pasiunea mea pentru muzica francofonă a început acum 2 sau 3 ani când am participat la Baia Mare, la un concurs și am fost singura care a obținut premiul al 2-lea”, a fost prezentarea concurentei.

"Te-am oprit că ai cântat o piesă bătrânicioasă. Trebuia să aduci o altă energie", a spus Ștefan Bănică.

"Eu fac comparație cu anul trecut și am avut de lucrat cu grupuri sudate, nu cred că ai loc în grupa mea și de asta îți dau un Nu", a spus Florin Ristei.

Update 5: Mirela Bogasieru a creat o atmosferă ca de concert la X Factor 2021, așa cum i-au spus jurații. Ea a interpretat piesa Blue Jeans cântată de Lana del Rey, iar juriul a rămas profund impresionat.

Deși a venit din Republica Moldova, Mirela i-a păcălit pe jurați că este din Siria, iar povestea ei i-a impresionat și mai mult pe jurați. 

Mirela a explicat că a făcut pasul de a-și îndrepta inima către religia islamică.

"Am 19 ani și vin din Siria. Glumeam, sunt din Republica Moldova. Acum un an și câteva luni am acceptat islamul ca religie, a răspuns la întrebările mele. Aveam aproape 17 ani și din curiozitatea am citit Coranul. Am vrut să citesc pentru cultura mea, am fost atrasă.

Sunt absolventă a colegiului financiar bancar din Chișinău. Nu șitu ce caut la ecnonomie când aveam un spectru larg. A fost o decizie de moment. Am decis să nu fac acest moment să țină de relgiie și am ales un cântec drag", a spus ea înainte să înceapă să cânte.

Mirela Bogasieru a primit 4 de DA și a ajuns direct în echipa lui Florin Ristei. 

"Ce surpriză, măi, ești foarte talentată, extrem de fină, de pricepută. Atmosfera creată a fost una de concert. Ești superbă. felicitări, bravo. Ai cântat Dumnezeiește", a spus Delia.

"Nu e simplu să cânți în același timp și la un instrument și cu vocea. Tu ai făcut-o cu mare grație, foarte frumos și o engleză foarte bună. Accent perfect", a spus și Loredana.

"Pentru că i-ar plăcea Deliei să rămâi o opțiune pentru grupuri dar și pentru că eu te-aș vrea în echipă eu îți dau un DA, ai 4 de DA ne vedem în Bootcamp", a fost votul lui Florin Ristei.

"Nu mă așteptam - 4 de DA. Nici în cele mai îndrăznețe vise ale mele nu m-aș fi gândit", a spus concurenta.

Update 4: Alexandru Mailat a venit la X Factor alături de iubita sa Dana, dar și de mama sa care poartă același nume ca și al partenerei de viață și amândouă îi susțin enorm de mult.

Acesta a urcat pe scenă încrezător și a interpretat o piesă într-un stil foarte personal, total diferit față de piesa originală. Jurații au fost impresionați de calitățile sale vocale și i-au transmis mai multe impresii.

Alexandru Mailat a primit 3 voturi de DA și un vot de NU, însă are multe șanse să intre în grupurile juraților.

"Surprinzător, cine ar fi crezut că un băiat fără experiență pe scenă poate să cânte atât de bine. Ai cântat foarte precis, foarte bine. Ai un timbru foarte plăcut, cald, prezent. Sincer nu m-am așteptat. Alex, nu vreau să mă grăbesc ca fata mare la măritat. Am învățat în viața că trebuie să think twice. Ideea e că ai 3 de DA, ești pe val. Ai mai multe opțiuni, dar lasă-mă să văd ce cărți mai am. În seara asta îți dau un NU, dar e un NU pozitiv", a spus Loredana Groza, cea care i-a dat NU și care l-a pus pe lista de așteptare pentru etapa următoare.

Update 3: Mariana Popescu, croitoreasă de meserie, a luat prin surprindere pe toată lumea care a ascultat-o cântând la X Factor. 

Deși a încercat să cânte o piesa în limba franceză, Mariana Popescu a fost oprită din interpretare de Loredana care a întrebat-o dacă mai are pregătită și o altă piesă deoarece simțea că nu i se potrivea prea bine melodia pe voce.

"Am foarte mari emoții, mă simt un pic tristă. Mi se pare că concurenții sunt foarte pregătiți și mă simt un pic în plus. Am 42 de ani. Eu am venit să îmi îndeplinesc un vis, să simt că fac ceva în viața asta. Lucrez confecționeră. La fabrică unde lucrez chiar am cântat și mi-a zis cineva să mă pună pe Youtube. Nu am cântat decât la biserică. Eu încerc.

Îmi place să cânt cântări duhovnicești că acolo mă las dusă de val. Eu mă las purtată de val, îi cânt lui Dumnezeu.

Lucrez croitorie. Lucrez cântând sau ascultând muzică ușoară, populară. Am venit să capăt încredere în mine. Am venit să fiu apreciată și să fiu aplaudată. E o șansă pentru mine", spunea concurenta.

Mariana Popescu a reușit să o surprindă plăcut pe Loredana care a rămas uimită de calitățile vocale pe care le deține, dar și după interpretarea superbă pe care a făcut-o pe piesa Lie, ciocârlie.

"Asta da. Ți-ai imaginat că ești în biserică când ai cântat? Că s-a simțit asta", a întrebat-o Loredana.

"Ai văzut, Mariana? Diferența este de la cer la pământ între ce ai cântat în franceză și ce ai cântat acum. E o pojghiță subțire între ridicol și sublim. Pentru Lie răspunsul meu este DA", a spus Ștefan Bănică.

"Trebuie să nu uităm în ce show suntem, X Factor este despre crearea unui star pop, așa e formatul și conform regulamentului eu sunt NU", a spus și Florin Ristei.

Update 2: Raluca Oaida început să plângă după ce a auzit părerea juraților. 

Raluca Oaida a deschis prima ediție a noului sezon și a reușit să-i impresioneze pe cei 4 jurați de la X Factor cu o interpretare impecabilă a piesei Figures cântată de Jessie Reyez.

După ce s-a lăsat de tenis, Raluca s-a apucat de muzică și a reușit să impresioneze pe toată lumea cu timbrul special pe care îl are.

"Nu știu de ce, dar nu mă așteptam să fie atât de bine. A fost foarte bine! A sunat foarte bine, felicitări", a spus Delia. 

"Mi se taie picioarele, nu aveam emoții, dar acum, cu complimentul ăsta... O să plâng", a reacționat Raluca când a auzit complimentul.

"Excelent, nu ai de ce să plângi. E fantastic cum toată viața te-ai pregătit pentru ceva și reușești într-o seară să faci așa ceva. Ai cântat perfect. Ai un timbru special. Ai o naturalețe. Ai ceva", a spus și Loredana.

Emoție, voce și lacrimi în deschiderea sezonului zece X Factor

 

Foștii concurenți care au scris istorie în emisiunile Antenei 1 s-au reunit pe scenă într-un concert care i-a emoționat pe jurații emisiunii X Factor și pe prezentatori. 

Vocile li s-au armonizat perfect pe o piesă foarte puternică, ce le-a pus în valoare vocile impresionante.

"Extraordinar! În primul rând că a sunat extraordinar, muzical vorbind. Sunteți o dovadă vie că se poate, că orice greutate, atâta timp cât ai suflet, cât ai inimă, poate fi învinsă. Sunteți un exemplu pentru noi toți", a spus Ștefan Bănică Jr.

Loredana a fost foarte impresionată de cât de frumos au cântat aceștia și, deși unii dintre ei au avut o condiție specială, acest lucru nu i-a împiedicat să urce pe scenă și să cânte în cel mai frumos mod posibil.

"Voi nu sunteți niște oameni speciali, voi sunteți unici! Trebuie să apreciem și să trăim viața așa cum e ea și să ne bucurăm împreună. Eu vreau să vă mulțumesc că ați deschis această seară, într-un mod magic, magistral, măreț și vă iubesc pe fiecare. Bravo!", a adăugat și Loredana

Ce echipe vor conduce jurații anul acesta.

Florin Ristei - echipa fetelor

Loredana Groza - echipa mixt - fete si băieti

Delia - grupuri

Ștefan Bănică Jr.- echipa băieților.

Surprize la X Factor sezonu 10

Prezentatorii Răzvan și Dani au pregătite o mulțime de surprize, iar o parte dintre ele vor începe să se dezvăluie chiar din această seară. Prima ediție X Factor din acest sezon va fi deschisă cu un moment artistic legendar susținut de Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Bratu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță, însă acesta este doar începutul. 

„În fiecare zi de audiții am avut parte de câte un moment special, în afara concursului, e vorba de niște oameni extrem de speciali pe care nu îi vezi toată ziua la televizor, dar merită să fie văzuți! De la Corul Madrigal și până la moment de hard rock, am trecut prin toate stările! Sigur, inclusiv stări foarte amuzante, la care nu te poți opri din râs, mai ales alături de Ștefan Bănică. Când ne pornim noi doi, e greu să ne mai oprească cineva. Dar au fost și momente emoționante, până la lacrimi chiar, depinde și de încărcătura pe care o aduce persoana de pe scenă, de cât de special a fost momentul”, a spus Delia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel