Vrancea: Bărbat rănit grav la Năruja după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Nereju, a fost rănit grav după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat pe un drum forestier din extravilanul localităţii de domiciliu, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. 

"La data de 29 octombrie, ora 15,38, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Năruja cu privire la faptul că, în timp ce conducea un tractor forestier pe un drum forestier din extravilanul comunei Năruja, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat cu acesta, moment în care un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Năruja, care se afla împreună cu el în cabina tractorului, a fost aruncat din utilaj şi prins cu picioarele sub cabina acestuia", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit buletinul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, bărbatul a fost diagnosticat, în unitatea medicală, cu traumatisme ale ambelor picioare, prin strivire.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel