Vlad Voiculescu, propus ministru al Sănătăţii

Premierul Dacian Cioloş i-a propus marţi lui Vlad Voiculescu să preia portofoliul de ministru al Sănătăţii, iar acesta a acceptat, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale. 

Cine este Vlad Voiculescu, propus să preia funcția de ministru al Sănătății

Vlad Voiculescu, una din propunerile pentru a prelua postul de ministru al Sănătăţii în urma demisiei lui Patriciu Achimaş Cadariu, este un economist cu experienţă în domeniul financiar, care şi-a făcut studiile la Viena. Vlad Voiculescu este mai cunoscut în România ca iniţiator al Reţelei Citostaticelor şi al taberei MagiCAMP.

Vlad Voiculescu este în momentul de faţă director de cabinet al ministrului Finanţelor, Anca Dragu. Are un master la Universitatea de Economie şi Business din Viena şi peste 10 ani de experienţă în domeniul financiar.

Vlad Voiculescu este cunoscut în România ca iniţiator al Reţelei Citostaticelor, un proiect prin care sunt aduse în ţară, pe bază de voluntariat, medicamente necesare în tratatea cancerului, care nu se găsesc în România. Iniţiativa a stat la baza unui documentar, "reţeaua", care a fosr difuzat pe HBO.

Tot el a iniţiat şi tabăra MagiCAMP, dedicată copiilor bolnavi de cancer. Tabăra are loc lângă Capitală, la Brăneşti, unde copiii au parte de jocuri şi distracţie.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel