Vlad Cosma, înregistrări. Carmen Dan, mesaj de ultimă oră

Ministrul Carmen Dan a reacționat, luni, după dezvăluirile recente ale lui Vlad Cosma și solicitarea Andreei Cosma.

Vlad Cosma spune că, pentru susținerea unor declarații mincinoase, martorii falși erau testați cu aparatul poligraf de la Buzău, iar proba era prezentată în instanță. Andreea Cosma i-a solicitat ministrului Carmen Dan să dispună verificări.

„Da, am auzit despre această solicitare a doamnei deputat Cosma. Bineînțeles că vom răspunde, așa cum o facem de fiecare dată când sunt transmise solicitări sau interpelări din zona parlamentară. Am urmărit și eu aseară aspectele sesizate în cadrul postului Antena 3 și chiar cred că aceste aspecte necesită o verificare", a spus Carmen Dan.

Înregistrare Vlad Cosma

Vlad Cosma a arătat o nouă înregistrare într-o „Ediție specială", la Antena 3, care arată cum se falsifică probe de procurorii de la DNA Ploiești. 

[citeste si]

„Negulescu îmi spune într-o conversație că totul este bine, că nu am de ce să îmi fac griji, deoarece rezultatul va fi cel dorit de Onea Lucian, deși declarația nu va fi reală. Deși eu spun că nu vreau să vin, Onea îmi spune locul și ora la care trebuie să fiu în Buzău. Știam deja de la Negulescu întrebările și răspunsurile. Am fost învățat cum să răspund cu „nu" la toate întrebările de control și cu „da", la toate întrebările formulate de Onea Lucian. Este vorba de un aparat din anul 1980, care nu face o analiză computerizată. Dacă un martor spune adevărul și cerea testul poligraf, pentru a se face credibil, procurorii de la DNA Ploiești îl trimiteau la Ploiești, unde rezultatul testării iese așa cum își doresc procurorii", a spus Vlad Cosma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel