Vlad Cosma, declarații. Victor Ponta: Asta e cel mai rău

Luni, Victor Ponta a spus că Vlad Cosma a dat o declaraţie falsă, la cererea procurorului Negulescu, pe baza căreia lui i s-a făcut dosar penal, el precizând că este grav faptul că nu s-a luat nicio măsură.

Întrebat dacă declaraţiile lui Vlad Cosma sunt credibile, Ponta a răspuns: 'Ştiu că aşa sunt, ştiu că Vlad Cosma a dat o declaraţie falsă, la cererea procurorului Negulescu, dar nu puteam să dovedesc. Acum pot să şi dovedesc. Aşa, şi? Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat ceva?'.

'Ce a făcut Vlad Cosma răspunde el, legal, dar ce a făcut Negulescu sau Onea văd că nu răspunde nimeni şi asta e cel mai rău', a completat Victor Ponta, la Parlament.

Acesta spune că Vlad Cosma a fost obligat de procuror să facă acest lucru. 'Cosma a fost obligat de procuror, adică i-a spus, faptul că el a acceptat..., din punctul meu de vedere, de ce a acceptat înţeleg, ca să nu fie arestată sora lui. Important este că mie mi s-a făcut un dosar pe o declaraţie falsă şi că nimeni nu păţeşte nimic. S-a ştiut că acea declaraţie e falsă. Din fericire, judecătorii nu au ţinut cont de propunerea procurorilor de la Ploieşti, dar faptul că nu se întâmplă nimic e foarte grav', a adăugat Ponta, citat de Agerpres.  

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel