Virusolog chinez celebru, fugit în SUA, aruncă BOMBA despre COVID-19

Un celebru virusolog chinez, Dr Li-Meng Yan, care a lucrat la Şcoala de Sănătate Publică din Hong Kong până să fugă în SUA, afirmă că COVID-19 este un virus creat în laborator. 

"Primul lucru pe care trebuie să îl înţelegem este că povestea potrivit căreia virusul ar fi plecat din piaţa din Wuhan este doar un ecran de fum. Virusul  nu este din natură. A fost fabricat într-un laborator din Wuhan. Secvenţa genomică este precum o amprentă umană. Şi plecând de la asta, poţi identifica originea. Voi publica toate dovezile pe care le am şi oamenii, chiar dacă nu sunt specialişti, vor înţelege cine sunt cei care l-au creat. Este crucial să înţelegem asta", a explicat Dr. Yan, conform Daily Mail. 

Discreditată de China 

Aceasta afirmă că înainte de a fugi din propria ţară, toate informaţiile despre ea au fost şterse din baza de date a Guvernului, iar colegii săi au fost puşi să răspândească zvonuri false despre ea. "Este un lucru normal pentru chinezi. Mi-au şters toate informaţiile şi au spus oamenilor să spună lucruri neadevărate despre mine, că sunt o mincinoasă, că nu ştiu nimic, că tot ce am făcut în laborator a fost să ucid hamsteri. Îmi controlează familia, prietenii. Eu nu mai exist acolo!", a mai afirmat Dr. Yan. 

Cum a descoperit că SARS-COV2 este făcut în laborator

 

"Eram doctor, lucram cu o mulţime de experţi din lume şi din China şi graţie celor două doctorate din China, am fost desemnată să lucrez la investigaţia secretă despre noua pneumonie din Wuhan. În timpul investigaţiei, am raportat supervizorului ce am descoperit, dar nu am primit răspuns, pentru că toată lumea era îngrijorată. Nu am putut să tac. Încă de la început, am decis să fac această situaţie cunoscută tuturor. Ştiam că o să îmi pară rău altfel", a mai spus aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel