Viol la un majorat din Oradea. Agresorul a chemat poliţia

Violenta
Violenta

O tânără în vârstă de 19 ani a trecut prin momente de coșmar la un majorat, unde a fost violată în baia localului unde a avut loc evenimentul, scrie romaniatv.net. 

Violul ar fi avut loc chiar în timpul majoratului, în baia unei prestigioase săli de evenimente din oraș, scrie bihon.ro. Personalul locației a fost sesizat de câțiva petrecăreți cu privire la faptul că în toaletă se află două persoane blocate de mai multă vreme. Se pare că la poliție ar fi sunat chiar agresorul, după o ceartă izbucnită la fața locului. Organele de poliție sosite l-au reținut pe presupusul agresor.

Procurorul Anca Tiba de la Parchetul Judecătoriei Oradea a declarat pentru Bihon.ro că există în lucru un dosar de viol produs în seara zilei de joi, 20 iunie.

De asemenea, cu privire la acest incident, Dr. Daina Lucia, de la Spitalul Județean Oradea, a declarat că „în această dimineață la Serviciul de Medicină Legală s-a prezentat o tânără cu vârsta de circa 19 – 20 de ani, care a anunțat că ar fi victima unui viol petrecut joi seara".

Mai multe detalii însă nu pot fi date deocamdată nici de medici şi nici de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel