Vinovatul principal de tragedia aviatică în care au murit Adrian Iovan și Aurelia Ion

Cel mai recent sondaj CSCI arată cine este principalul vinovat în tragedia aviatică în care au murit Aurelia Ion și Adrian Iovan.

Conform celui mai recent sondaj CSCI, 98% dintre români au auzit despre accidentul aviatic din Munții Apuseni din 20 ianuarie.

Respondenții au spus cine este - în viziunea lor - vinovat pentru modul în care s-a acționat pentru limitarea efectelor accidentului. 37% dintre oameni au zis că STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) este respunzător pentru această problemă, însă 15% îi consideră vinovați pe cei de la ROMATSA. 5% dintre români acuză Guvernul și pe Victor Ponta în egală măsură cu Ministerul de Interne (coordonatorul central al operațiunii). 3% dintre români consideră responsabile echipele de căutători, coordonate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 3% dintre români dau vina pe Adrian Iovan din cauza faptului că nu a respectat procedurile.

65% dintre români au auzit solicitarea primului ministru către CSAT privind demiterea directorului STS, iar 59% dintre cei chestionați consideră că solicitarea demiterii șefului STS este corectă.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel