”Vino GRATIS cu avionul la mare”, campanie lansată de „Paradis Vacanţe de Vis”

Litoral
Litoral

Turiştii care achiziţionează până la 1 mai sejururi de 7 nopţi prin “Paradis Vacanţe de Vis” pe Litoralul românesc vor veni gratis cu avionul către mare.

„Paradis Vacanţe de Vis” a lansat, pentru acest an, în premieră, pachete turistice pentru Litoral care includ zbor dus/întors, transferuri, servicii de cazare şi/sau masă.

„Campania noastră are mai multe scopuri. În primul rând, dorim să atragem atenţia către zborurile interne, vrem ca oamenii să conştientizeze că există în mod real această posibilitate şi că astăzi pot veni la mare la fel cum o fac către Turcia sau către insulele grecesti. Apoi, dorim să-i facem pe potenţialii clienţi să conştientizeze că pot veni pe litoral chiar mai ieftin decât cu propria maşină. Nu în ultimul rând, dorim să arătăm că litoralul este capabil astăzi de servicii complete şi integrate”, subliniază Aurelian Marin, director general „Paradis  Vacanţe de Vis”.

Pachetele turistice cu avionul către Litoralul românesc vor fi organizate, începând cu 18 iunie, dinspre Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi. Cursele, operate cu o aeronavă de 120 de locuri a Blue Air, vor avea loc în fiecare duminică din Timişoara și Cluj-Napoca, iar în fiecare luni, din Iaşi. 

În oferta ”Vino gratis cu avionul la mare” sunt incluse în acest moment 5 hoteluri de top de pe litoral, care oferă o calitate ridicată a serviciilor, dintre care amintim de complexul Phoenicia (inclusiv Phoenicia Royal, care va fi inaugurat curând), complexul all inclusive Mera (Venus) şi Blaxy Resort (Olimp).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel