VIDEO - Un bărbat pe trotinetă, evitat la milimetru de o maşină după ce a căzut pe şosea

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un bărbat care circula pe trotinetă pe o stradă din Cluj a fost evitat la milimetru de un şofer, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut. 

CLIPUL VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI, pe pagina de Facebook PORTAL CLUJ. 

Cei care au comentat au cerut interzicerea circulaţiei trotinetelor electrice noaptea pe carosabil, în condiţiile în care cei care le manevrează nu au neapărat permis de conducere. 

VEZI Cluj-Napoca, sub asaltul trotinetelor. Accidente pe bandă rulantă! Cum a luat amploare un fenomen extrem de periculos

VEZI Circulaţia trotinetelor electrice, reglementată. Ce reguli trebuie respectate

Tragedie în Bucureşti în august. Un bărbat pe trotinetă, călcat de maşină

Un motociclist s-a șicanat cu un alt participant la trafic, pe trotinetă. I-a dat casca jos acestuia și l-a izbit de o mașină, transmite Realitatea Plus. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite.

Tragedia a avut loc pe șoseaua Vitan-Bârzești din Capitală. La fața locului a ajuns o echipă SMURD, care a încercat să-i salveze viața tânărului, însă în zadar. Potrivit martorilor, motociclistul l-a urmărit în trafic pe bărbatul de pe trotinetă. La un moment dat, l-a prins și i-a dat casca jos, l-a lovit și apoi l-a izbit de o mașină. 

VEZI Imagini teribile - momentul în care bărbatul de pe trotinetă lovit de un motociclist ajunge în faţa maşinii

Cea mai frecventă greşeală a trotinetiştilor 

„Conducătorul de trotinetă electrică este obligat să circule pe partea carosabilă, iar acolo unde este pistă pentru biciclete este obligat să utilizeze acea pistă. În niciun caz conducătorului de trotinetă nu-i este permisă circulația pe trotuar. Pe trotuar vor circula doar pietonii. Dacă circulă pe trotuar, conducătorul de trotinetă riscă o sancțiune cuprinsă între 580 de lei și 725 de lei”, a declarat Claudiu Costea, Inspector principal de poliție la Brigada Rutieră din cadrul Poliției Capitalei, pentru Promotor.ro.

Aceeași amendă este valabilă și în cazul în care pe o trotinetă se deplasează două persoane. Potrivit polițiștilor, aceasta este a doua cea mai frecventă abatere constataă în cazul celor care conduc trotinete electrice.

VEZI Se modifică legislaţia rutieră. Cum se depăşeşte CORECT o bicicletă sau o trotinetă în trafic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel