Imagini teribile - momentul în care bărbatul de pe trotinetă lovit de un motociclist ajunge în faţa maşinii

Incident șocant în București. Un motociclist a omorât un bărbat aflat pe trotinetă, în urma unei șicanări în trafic.

UPDATE: Au apărut în spaţiul public imaginile cu momentul în care bărbatul de pe trotinetă care a fost ucis în Bucureşti miercuri seară a fost lovit şi dezechilibrat, iar ulterior a căzut chiar în faţa unei maşini care nu a mai putut evita impactul. 

Imaginile au fost publicate de Gândul şi pot fi vizionate AICI. 

Reprezentanţii clubului de motociclişti Black Tulip au anunţat excluderea lui Laurenţiu Trică, cunoscut drept Americanu'. 

„Ne delimitam de orice fel de conduita rutieră inadecvată și condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim sa fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informație publicata în afara anchetei oficiale și dorim sa fie respectat anonimatul persoanelor implicate.

De asemenea, suntem deschiși comunicării cu organele abilitate, în măsura în care ancheta o va necesita. În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauza a fost votata astăzi, motivata de încălcarea ROI (n.r. Regulamentul de Ordine Interioară) a clubului nostru. Regretam evenimentele întâmplate si suntem alături de familiile celor implicați”, au anunțat foștii colegi ai motociclistului acuzat de omor.

UPDATE: Un motociclist din Capitală a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru omor după ce ar fi agresat în trafic un bărbat aflat pe o trotinetă electrică. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, incidentul a avut loc miercuri în apropierea intersecției dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței din Capitală.

Procurorii au stabilit că, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, staționând la culoarea roșie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică. Cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

„Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, se arată în comunicat.

În urma impactului, victima a fost rănită grav și a murit la spital după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului.

În cauză urmează a fi sesizat Tribunalul București cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, scrie Mediafax.

UPDATE: Au apărut imagini suplimentare de la locul în care un motociclist a lovit un bărbat aflat pe o trotinetă, aruncându-l în faţa unei maşini, pe şoseaua Vitan-Bărzeşti. 

Imaginile le puteţi vedea în GALERIA FOTO. 

Un nou scandal în trafic. De această dată s-a întâmplat în București, iar un bărbat a murit. Un motociclist s-a șicanat cu un alt participant la trafic, pe trotinetă. I-a dat casca jos acestuia și l-a izbit de o mașină, transmite Realitatea Plus. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite.

Tragedia a avut loc pe șoseaua Vitan-Bârzești din Capitală. La fața locului a ajuns o echipă SMURD, care a încercat să-i salveze viața tânărului, însă în zadar. Potrivit martorilor, motociclistul l-a urmărit în trafic pe bărbatul de pe trotinetă. La un moment dat, l-a prins și i-a dat casca jos, l-a lovit și apoi l-a izbit de o mașină. Cazul a fost clasificat drept agresiune și a fost preluat de serviciul omoruri.  Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

VEZI ȘI: Bătaie cu pumni și picioare, după o șicanare în trafic, în Iași - VIDEO

Doi gălăţeni care se plimbau cu trotinetele electrice, bătuţi de un taximetrist

Doi tineri care se plimbau cu trotinetele electrice în parcarea Mall-ului din Galaţi au fost luaţi la bătaie de un şofer de taxi. Incidentul s-a produs în luna aprilie.

Polițiștii au aflat că între taximetrist și cei doi tineri de 21 de ani și de 26 de ani au fost discuții aprinse în urma unei șicanări în trafic. Bărbatul aflat la volan a coborât și i-a lovit pe cei doi. Ulterior, el a dispărut fiind căutat de polițiști.

„Probabil a fost o șicanare în trafic. Bărbatul din taxi l-ar fi lovit pe tânărul de 26 de ani. Apoi l-ar fi lovit pe cel de 21 de ani care a sărit să-și ajute prietenul. Șoferul a fost identificat, dar nu a fost găsit. Va fi audiat după ce va fi găsit. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, au explicat reprezentanții IPJ Galați.

Tânărul de 26 de ani a fost rănit în urma agresiunii. El a fost transportat  atunci cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Galați, scrie Mediafax. Din păcate, în ultima vreme șicanările în trafic sunt tot mai frecvente.

VEZI ȘI: Nou scandal în trafic, în urma unei șicanări. Unul dintre șoferi a scos SABIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel