Nou scandal în trafic, în urma unei șicanări. Unul dintre șoferi a scos SABIA

Nou scandal în trafic, în urma unei șicanări / Foto: Pixabay
Nou scandal în trafic, în urma unei șicanări / Foto: Pixabay

Un nou scandal în trafic. De această dată s-a întâmplat în Târgu Jiu.

Un tânăr a fost amenințat cu o sabie de către un șofer, după o șicanare în trafic. Polițiștii din Târgu Jiu au deschis un dosar, scrie Realitatea.net.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre un conflict spontan iscat între doi conducători auto, un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea, și o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cei doi s-ar fi luat la ceartă din cauza faptului că nu s-au înțeles care cui ar fi trebui să acorde prioritate în trafic. Cearta a degenerat, iar, din autoturismul condus de tânără, a coborât un tânăr de 23 de ani, care a avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani și ar fi fost agresat fizic de către acesta.

„În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luării măsurilor corespunzătoare”, transmite IPJ Gorj.

Doi ”șmecheri” cu BMW au blocat și distrus o mașină în București

Acest caz vine după ce, la începutul săptămânii două persoane au blocat în trafic un Logan, dând cu picioarele și cu o crosă în mașină.

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci.

Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, a scris Europol pe pagina oficială de Facebook.

Ulterior, polițiștii i-au reținut și pe bărbat și pe femeie. Bărbatul a fost trimis vineri în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi partenera bărbatului, acuzată de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Vezi AICI mai multe informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel