Bătaie cu pumni și picioare, după o șicanare în trafic, în Iași - VIDEO

Bătaie în trafic, Iași / Foto: captură video Zdi
Bătaie în trafic, Iași / Foto: captură video Zdi

Doi șoferi din Iași și-au împărțit pumni și picioare după o șicanare în trafic.

Doi șoferi s-au luat la bătaie pe o stradă intens circulată din Iași. După câteva șicanări în trafic, cei doi s-au dat jos din mașini și și-au împărțit pumni și picioare, transmite Realitatea Plus. Unul dintre cei doi bătăuși este șofer la o firmă de ridesharing. deocamdată nu se știe de la ce a pornit scandalul dintre cei doi. În imaginile video, apărute pe o rețea de socializare, se vede cum bărbații se ceartă și se lovesc cu pumnii și picioarele. Unul dintre bărbați are un telefon în mână și încearcă să fotografieze numele de înmatriculare ale celeilalte mașini. După un schimb de replici, el fuge, dar este ajuns din urmă de către celălalt șofer, iar conflictul continuă. În urma acestor imagini, poliția a demarat o anchetă. 

„Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, polițiștii ieșeni s-au autosesizat și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Bătaia în trafic, soluția șoferilor români

VEZI ȘI: Răfuială între interlopi în Constanța. Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în trafic

Nu este un caz singular. Adesea șoferii decid să își rezolve probleme din trafic prin bătaie. Cel mai recent caz similar a avut loc la mijlocul lunii martie, în Râmnicu Vâlcea. În imaginile făcute publice apare un șofer care oprește mașina în mijlocul străzii, merge până la celălalt șofer și-l ia la bătaie.

Și această bătaie pare să fi urmat unei șicanări în trafic. Mai multe persoane care au asistat la scenă au scris atunci pe Facebook că șoferul lovit a condus haotic, înainte de incident.

Poliția Vâlcea a anunțat, în urma imaginilor apărute, că doi șoferi care se deplasau la volanul mașinilor lor, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Lenin Sud, au avut o altercație în trafic, soldată cu lovirea unuia dintre ei. Șoferul lovit a depus o plângere în acest sens. De asemenea, este în lucru, la Poliția Râmnicu Vâlcea, o petiție depusă de celălalt șofer, care sesizase că a fost șicanat în trafic.

VEZI ȘI: Șicanare în trafic soldată cu bătaie, în Râmnicu Vâlcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel