Video. O tânără beată a căzut cu mașina în lac. A fost salvată de un polițist local care s-a aruncat după ea în apă

Un polițist local din Iași a salvat o tânără dintr-o mașină căzută în lac. Bărbatul în uniformă a înotat până la victimă și prins-o înainte să se ducă la fund.

Incidentul a avut loc sâmbătă la Lacul Ciric din Iași. Nu se știe cum a ajuns mașina în apă, iar misiunea de salvare a fost filmată de pe mal.

Fata reușise să iasă din mașina care se scufunda, dar era dezorientată și se putea îneca. Polițistul local a ajuns la ea și a prins-o înainte să se înece.

Un alt bărbat a intrat în apă și, împreună cu polițistul, a adus-o pe tânără la mal.

„Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu mașina în lac. Polițistul local salvator este Cristian Neculau, acesta activează în cadrul Serviciului Siguranța Circulației”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Poliției Locale Iași.

Femeia a fost transportată la spital și, potrivit unor informații neconfirmate oficial, se afla în stare avansată de ebrietate. Mașina va fi scoasă din apă cu ajutorul unei macarale.

Video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel