Video manele anti-diaspora. Bădălău - Ciutacu, replici: Cocălăreală ieftină!

Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres

Nicolae Bădălău a avut o intervenție și un dialog cu Victor Ciutacu la România TV, la ediția știrilor, după ce în presă a apărut filmulețul în care o trupă de manele înjura diaspora.

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a precizat, în cadrul intervenției, că petrecerea a fost una privată, că nu este de acord cu limbajul folosit, dar nu a putut să cenzureze formația. Bădălău a precizat că imaginile apărute sunt de la o petrecere care a avut loc chiar în această noapte, petrecerea fiind tăierea moțului nepotului său. Imaginile sunt de la ora 5 dimineața, a mai precizat liderul PSD.

Bădălău a precizat că dezaprobă ceea ce s-a întâmplat, dar la astfel de evenimente este foarte greu de controlat limbajul. 

Jurnalistul Victor Ciutacu a intervenit și a precizat că ceea ce s-a întâmplat este o ”cocălăreală ieftină”, precizând că nu este fan și a dezaprobat total ceea ce s-a întâmplat la mitingul Diasporei, dar fiul său învață în afara țării, iar după toate standardele și el face parte din Diaspora.

Ciutacu i-a mai transmis liderului PSD că putea să oprească refrenul sau repertoriul formației cu influența pe care o are în Giurgiu.

În replică, Bădălău a precizat din nou că nu acceptă asemenea limbaj, la fel cum nu a fost de acord cu sintagma #m**ePSD. „Nu știu dacă în acel moment eram acolo, iar dacă eram nu știu dacă puteam să mă urc pe scenă și să cenzurez textele unei formații de manele”.

Întrebat dacă a dansat, Bădălău a precizat: „Eu am fost la această petrecere. Cum Dumnezeu să nu dansez? Și ăsta e un delict? Din nou, dezaprob această atitudine. Prezența mea acolo nu înseamnă că aprob mesajul”, a încheiat Bădălău care și-a cerut scuze public către cei care s-au simțit jigniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel