Victor Ponta, interpelat de un nemulțumit la aniversarea unui an de la înființarea Direcției Generale Antifraudă Fiscală

Premierul Victor Ponta a fost prezent, miercuri seara, la aniversarea unui an de la înființarea Direcției Generale Antifraudă Fiscală, eveniment care s-a desfășurat la Casa Presei Libere. Pe platoul din fața Casei Presei Libere, care era blocat de două zile de Poliția Rutieră, premierul a trecut în revistă cele 60 de autoturisem Dacia Logan care vor intra în dotarea DGAF.

Un mic incident a tulburat desfășurarea evenimentului, în momentul în care premierul se îndrepta spre sala de festivități unde urma să se țină ședința de bilanț a DGAF. 

Roșeț Ionel Gioni a reușit să-l interpeleze pe Victor Ponta, pentru o speță din 2012 petrecută la Galați. Acesta spune că nu a vrut să dea șpagă la permise auto Galați. De altfel cazul acestuia este cunoscut la nivelul organelor de anchetă.

"Se întâmplă lucruri grave la Galați. Domnul Croitorescu bătea cu pumnul în masă". Întrebat de premier cine este domnul Croitorescu, acesta a spus că este actualul adjunct al DGA și fostul adjunct al DGIPI. 

Premierul i-a indicat protestatarului  să meargă la ministrul de Interne.

"Problema mea a fost mediatizată pănă la France 3. Sâmbătă, postul francez a difuzat ce am pățit eu", a mai declarat Roșeț Ionel Gioni.

În opinia acestuia, mafia din Galați funcționează mai puternic, deoarece i s-au cerut câte 300 de euro pentru fiecare dintre cele trei categorii pe care dorea să le obțină".   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel