EXCLUSIV  Victor Ciutacu, interviu DC News. Dezvăluiri EXPLOZIVE legate de Antena 3 și România TV

Victor Ciutacu a fost invitat la interviurile DC News unde a făcut dezvăluiri explozive din cariera sa de jurnalist.

În rândurile de mai jos găsiți cele mai importante subiecte despre care a vorbit realizatorul TV la DC News:

1. Victor Ciutacu a povestit la interviurile DC News cum a fost dat afară de la Adevărul, în 2001, peste noapte, fără nicio explicație, după ce îi măriseră leafa cu 30% cu două săptămâni înainte. Citiți continuarea aici.

2. Victor Ciutacu a povestit că sunt politicieni care reacționează foarte bine la nervi și, prin urmare, aduc audiență. Citiți continuarea aici.

3. Victor Ciutacu a declarat că Elena Udrea "i-a pus filaj la ușă", în anii 2007 - 2008. Citiți continuarea aici.

4. Victor Ciutacu a povestit ce s-a întâmplat, la Antena 3, în seara în care au început protestele din 2012. Citiți continuarea aici.

5. În anul 2013, după ce a lucrat timp de 9 ani în trustul Intact, Victor Ciutacu a plecat la România TV. La trei ani de la schimbare, jurnalistul a dezvăluit un detaliu neștiut. Citiți continuarea aici.

6. Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit care sunt cuvintele care-l irită pe Traian Băsescu. Citiți continuarea aici.

7. Victor Ciutacu și-a amintit de momentul în care a fost înjurat de Emil Boc, pe vremea când politicianul era premierul României, și a oferit detalii neștiute despre acea întâmplare. Citiți continuarea aici.

[citeste si]

8. Victor Ciutacu a făcut o predicție pentru scorul pe care PSD îl va lua al alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Citiți continuarea aici.

9. Victor Ciutacu, realizator al emisiunii Ediția de Seară, de la România TV, consideră că Președintele României, Klaus Iohannis, este doar un jucător pe scena politică. Prezent la interviurile DC News, Ciutacu îi recomandă lui Iohannis să schimbe Constituția pentru a fi și Șef de Stat și Șef de Guvern. Citiți continuarea aici.

10. Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, în exclusivitate pentru DC News că nu a fost invitat anul acesta la recepția organizată la Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale a României. Realizatorul TV afirmă că nu îndeplinește criteriile impuse de Iohannis, pe care le consideră o absurditate. Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel