EXCLUSIV  Victor Ciutacu, dezvăluiri din culisele Antena 3. Ce a făcut Gâdea în seara protestelor din 2012

Victor Ciutacu a povestit ce s-a întâmplat, la Antena 3, în seara în care au început protestele din 2012.

Victor Ciutacu a povestit că în acea seară o avea invitată pe Iuliana Tudor. Mihai Gâdea i-a spus jurnalistului să amâne interviul și să acopere protestul. Victor Ciutacu a refuzat, însă.

Văzând că nu-l poate convinge, Mihia Gâdea a anulat de unul singur interviul cu Iuliana Tudor și apoi l-a anunțat pe Victor Ciutacu că va avea alt invitat și va acoperi protestele anti-Băsescu.

Decizia lui Mihai Gâdea, recunoaște jurnalistul, a fost bună. În acea seară Antena 3 a avut 12 puncte de rating, depășind chiar și PRO TV.

”Știi cine e primul om de la o televiziune de știri care a bătut PRO TV? Îl ai în fața ta. 12 puncte de rating. I-am călcat în picioare. Era Sârbu interzis”, a spus Victor Ciutacu,

”Mobilizarea a început pe la 7 seara. Eu o avea invitată pe Iuliana Tudor. Și era Gâdea disperat că se omoră ăia în piață și noi o ardem pe muzică populară. Hai să o amânăm, hai să o facem cumva. Eu nu voiam că-i promisesem fetei. Acolo Gâdea a fost persuasiv și bine a făcut, Mi-au făcut ei o mangleală. 

Pentru că nu mă convingeau, au pus-o pe Dana Grecu să mă sune să mă duc la emisiune și dupa aia să-mi fac eu emisiunea. Cât eram eu l-a Dana Grecu și Radu Tudor, începuse breaking news-ul de acolo și Gâdea, iscusit, a sunat-o el pe Iuliana Tudor, că sunt și ei prieteni, și i-a explicat femii rațional.A înțeles femeia.

Gâdea mi-a dat sms, îmi venea să-l strâng de gât, dar nu puteam să ies din emisie: Vezi că am anulat-o pe Iuliana Tudor, am vorbit cu ea, nu se supără. Ți-am făcut și rost de invitați”, a spus Victor Ciutacu, într-un interviu pentru DC NEWS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel