EXCLUSIV  Victor Ciutacu, neinvitat la Cotroceni de 1 Decembrie: Nu îndeplinesc criteriile de dosar penal curat. O absurditate

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, în exclusivitate pentru DC News că nu a fost invitat anul acesta la recepția organizată la Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale a României. Realizatorul TV afirmă că nu îndeplinește criteriile impuse de Iohannis, pe care le consideră o absurditate.

N-am fost invitat de data asta la recepție la Cotroceni, de 1 Decembrie. Am trăit niște momente de șoc și groază anul trecut și cred că și în penultimul an lui Băsescu de președinte. În 2012 am primit pentru prima dată în viața mea pământeană invitație să particip la Cotroceni, la recepție. Nu m-am dus, era o ușoară ipocrizie, dincolo de faptul că nu îmi plac tăierile astea de mulți oficiali. Mă duc să mă afișez cu Băsescu în perioada în care ne înjuram ca doi hăitași. Era prea mult. Am mai primit anul trecut și de la Iohannis, n-am onorat și anul trecut și cred că domnul Președinte s-a supărat și anul acesta nu m-a invitat. Nu particip la Cotroceni sau nu îndeplinesc criteriile de moralitate, integritate și cele de dosar penal curat și nu știu eu. Domnul Iohannis are criterii și nu acceptă persoane care au dosar penal la Cotroceni.

Criteriile impuse de Iohannis sunt o absurditate. El a vrut să facă un gest politic și i-a ieșit asta, iar când vrea să fie categoric, tot nu știe, se înmoaie la jumătate.Nu te apuci să îl suspenzi pe Iohannis că nu i-a invitat pe unii la Cotroceni. Ești anticonstituțional, inegalitate de tratament. Nu îl chemi pe Președintele Senatului pentru că este acela suspect într-un dosar de favorizare a infractorului.

Să aibă atitudine de acest gen pe banii lui, nu pe banii Cotroceniului, care sunt de la bugetul de stat. Plătești și tu un impozit, plătește și domnișoara, plătesc eu, plătim toți. Iohannis e împărat pe bugetul lui la curticica lui de la Sibiu, unde privește trandafiri. Rolul lui ar trebui să fie să poarte tricolorul ăla. Până schimbă Constituția, acesta este rolul lui Iohannis: reprezentare și protocol., a declarat Victor Ciutacu pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel