EXCLUSIV. PRIMA REACȚIE a lui Diaconu după lovitura dată de ANI

MIRCEA DIACONU, ANI. Mircea Diaconu primește încă o lovitură dură din partea Agenției Naționale de Integritate. Mircea Diaconu a vorbit pentru DC News despre această nouă piedică pusă de ANI.

VEZI ȘI: MIRCEA DIACONU, PREȘEDINTE. Anunțul făcut de marele actor 


MIRCEA DIACONU, ANI. Agenția Națională de Integritate cere Cere Curții de Apel București să dispună "neacceptarea domnului Mircea Diaconu pentru reprezentarea României în funcția de membru în Parlamentul European."

MIRCEA DIACONU, ANI. Agenția Națională de Integritate, prin reprezentantul legal, Horia Georgescu, îl cheamă pe Mircea Diaconu în judecată. ANI cere să-i fie anulat mandatul primit în Parlamentul European.

MIRCEA DIACONU, ANI. Contactat de DC News, Mircea Diaconu a spus: "Dorel lovește din nou. Atât am de zis. Mai multe voi spune după ce voi vorbi cu avocații mei. Mă așteptam la ceva, dar nu la ceva atât de gros. Nu mai cred nimic și nici nu am crezut vreodată. Am datoria să nu mă opresc pentru oamenii care m-au votat. Este o datorie față de mine, dar și față de 7% dintre români. Nimeni nu mă poate înlocui în Parlamentul European. Repet: DOREL LOVEȘTE DIN NOU".

VEZI ȘI: Mircea Diaconu în RĂZBOIUL cu ANI: Am și eu ceva de spus!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel