Mircea Diaconu în RĂZBOIUL cu ANI: Am și eu ceva de spus!

Mircea Diaconu, ANI
Mircea Diaconu, ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) contestă în justiţie calitatea lui Mircea Diaconu de membru al Partidului European.

VEZI ȘI: VESTE PROASTĂ pentru Mircea Diaconu. Mircea Diaconu, pentru DC News: "DOREL lovește din nou"


Preşedintele ANI, Horia Georgescu, cere Curţiii de Apel Bucureşti să dispună "neacceptarea domnului Mircea Diaconu pentru reprezentarea României în funcţia de membru în Parlamentul European".

"Îmi voi duce crucea. În Parlamentul European nu am întâmpinat nicio problemă. Sunt acreditat, s-a făcut tot ce trebuie. Nu știu ce se va întâmpla. Am avocați, iar ei se vor ocupa mai departe. Îndârjirea celor de la ANI este veche și nu mi-o explic. Nu îmi pierd timpul cu explicații. Nu este singurul gest de acest fel. Voi analiza cu avocații mei. Se pare că oamenii votează degeaba pentru că vine cineva și face ce vrea. Dacă mandatul meu va fi anulat, România însăși pierde un loc în Parlamentul European. Mi-am cerut scuze că am deranjat pe foarte multă lume. Am vrut doar să îmi fac dreptate. Acum fac din nou același lucru. Mă voi duce în instanță să apăr 7% din voturi. Sunt voturi pe care le respect și pe care le voi apăra", a zis Mircea Diaconu.

VEZI ȘI: MIRCEA DIACONU, PREȘEDINTE. Anunțul făcut de marele actor

"Eu nu am vorbit niciodată cu Horia Georgescu. Nu știu nici măcar unde este sediul ANI. Mă tem că voi deschide și eu niște subiecte. Am și eu câteva lucruri de zis. Ce-o să-mi vină să fac, aia o să fac. Voi face și eu niște gesturi. Până acum am fost doar eu sacul de box și am avut o atitudine defensivă, rezervată, dar când lucrurile depășesc o anumită normalitate, cred că am și eu ceva de spus", a mai spus Mircea Diaconu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel