Vela, mesaj la finalul zilei: Diferența dintre bine și rău

Mesajul zilei transmis de către ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

"Dragi prieteni,

Ceea ce ne leagă pe toți în fiecare clipă a vieții a fost, este și va fi întotdeauna comunicarea. Unul dintre cele mai frumoase daruri oferite de Dumnezeu omului rămâne cuvântul și faptul că, prin el, putem să comunicăm unii cu alții. Nimic nu ar putea exista fără vorbele potrivite, poate nici lumea de astăzi sau realitatea de zi cu zi nu ar fi la fel dacă nu s-ar fi ales sau dacă nu s-ar alege cuvintele potrivite.

Alegând să comunicăm putem pune cu toții umărul la o Lume mai bună. De ce? Pentru că de multe ori un simplu cuvânt rostit sau atent ales transformă totul, acesta poate da sens binelui sau dimpotrivă, poate provoca tragedii sau poate face diferența dintre bine și rău", a scris Marcel Vela pe Facebook.

"Ziua de astăzi a fost despre voi"

"Dragi colegi comunicatori din Ministerul Afacerilor Interne,

Ziua de astăzi a fost despre voi, cei care dați formă și fond oricărei informații. Rolul vostru este acela de a ne ține pe toți la curent și de a da sens informației, indiferent dacă totul este contratimp sau într-o situație de criză. De multe ori timpul nu are răbdare cu voi, dar chiar și așa reușiți să fiți aproape de oameni, să fiți prezenți în casele lor și să le transmiteți informații corecte.

Pentru asta vă spun un mulțumesc din suflet! Misiunea voastră și cheia oricărei acțiuni are la bază comunicarea. Ediția 'Ziua comunicatorului din MAI 2020' m-a găsit alături de voi și mare mi-a fost bucuria că am putut fi împreună, chiar dacă mai mult în formă virtuală. La mulți ani și nu uitați suntem echipă!", transmite ministrul Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel